Feka új pc-je!

2010.08.16

Balázsnak új szájpc-je van!

Jobboldalt van neki 2 egymás mellett ..és baloldalt 1.

De azóta már megint máshogy hordja mert már mindkét oldalon 1-1 gömb helyezkedik el :P

A szakításról szóló cikk a Blikk.hu-ról:

Egy ideje sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Tóth Gabi és barátja, Fekete Balázs között. Az énekesnő és az Anti Fitness Club dobosa már a Danubius Rádió három héttel ezelőtti partijára is külön érkezett, és a kötelező közös fotózáson kívül egy percet sem töltöttek egymás társaságában. Pár nappal később a kíváncsi kérdések hatására az énekesnő bevallotta, hogy valóban volt köztük egy kis mosolyszünet, de már kibékültek.

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! után nagyon sok időt töltöttünk együtt, és sokat veszekedtünk, ezért döntöttünk úgy, hogy egy picit pihentetjük a kapcsolatunkat. De mostanra minden rendben van, minden tökéletes - állította Gabi egyik munkatársunknak alig két hete.Az énekesnő környezetéből származó információk szerint azonban ez koránt sincs így. Gabi sokkal ingerlékenyebb lett, amióta hazajött az argentin dzsungelből. Egy neve elhallgatását kérő barát szerint egyre nehezebben kezelte, hogy ismét a figyelem középpontjában él. Valószínű ez volt az oka annak is, hogy a két fiatal sokat veszekedett, sokszor nyilvánosan is.Valószínű, hogy az állandó kirohanásait, hangulatingadozásait és hisztijeit unta meg Balázs - tette hozzá informátorunk.A múlt hét végén Gabi és Balázs egy budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén szólalkozott össze elég látványosan, s ez végül szakításhoz vezetett.Egész este ültek egymással szemben, és szinte egymáshoz sem szóltak, aztán éjjel összevesztek -mesélte a szórakozóhely egyik vendége. A Valami Amerika 2. főcímdalát éneklő egykori megasztáros a keddi premier partira is egyedül érkezett, és a bemutató után már nem is titkolta, egyedül van.Éljenek a szinglik! - kiáltotta hangosan, majd egy jó nagyon húzott az italából.Az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs nem kívánt reagálni.

Feka és Gabi végleg vége?

Gabi és Balázs:VÉGE!!!
December 30-án,a Fókuszban bejelentették,
hogy többet nem akarnak egymástól semmit, és hogy örökre vége. 

Feka írta Blogzónán :)

2010.02.28

Ma este Óbudán épp szálltunk be a kocsiba bátyámmal, amikor odajött egy idős úr, hogy tudnánk-e segíteni neki és a feleségének, mert nem indul az autójuk és be kellene bikázni. Mondtuk neki, h persze, de nekünk nincsen bikakábelünk. Sajnos neki sem volt a megfelelő kábel, csak valami régi ócska kábel amit valahogy összeszerkesztett. Mindenesetre átálltunk a kocsival az ő autójuk mellé és kezdetét vette az akció!:) A két kábel egyik végét én fogtam egy-egy csavarhúzóval a mi akkumulátorunk pozitív és negatív végéhez, a másik végeit az idős hölgy fogta oda az ő autójukban lévő alkatrészhez. Mindeközben megjelent egy bácsi a kutyájával, és elkezdett vadul mozizni, hogy mi történik. A kutya meg a zseblámpa fényével kezdett el játszani, miközben mi ott tettük a dolgunk!:) Bátyám beült a volán mögé és elkezdte járatni a motort, majd ezek után az idős úr is, de sajnos nem indult az autójuk. Ezek után elkezdtünk beszélgetni, hogy mi lehetne a megoldás, mikor a kutyás bácsi kijelentette, hogy neki van bikakábele. Mindez azért volt vicces, mert bátran végignézte, ahogy azokkal a gyenge kábelekkel próbáljuk orvosolni a bajt. Mondtuk neki, hogy akkor hozza  hátha azzal könnyebben fog menni. Visszajött és ráerősítettük megint a két akkumulátorra a kábeleket. Próbálkoztunk elég sokáig, de valahogy sehogy sem sikerült. Kiderült, hogy valószínűleg nagyobb lehet a probléma és nem segít az egyszerű bebikázás. És az is kiderült, hogy az autójukat nem lehet se tolni, sem vontatni, mert hátsókerék meghajtásos és bele is van írva az autó műszaki könyvébe, hogy nem szabad! Végül ugyan nem indult be az autó, a történetet viszont szerettem volna megosztani veletek, azért, hogy ha lehetőségetek van rá és valaki rászorul akkor bátran segítsetek!! Sosem lehet tudni, bárki kerülhet bajba! Olyankor viszont jól esik ha legalább kaptok segítő kezeket!:) Minden jót és vigyázzatok egymásra és magatokra! És Tomi szavaival élve "szeressétek egymást" !!