Csak a sovány csajokat csípik!

Sovány lányokat szeretnek az Anti Fitness Clubosok
2009-07-28 10:46:08

Az internetes sztártévé ezúttal az Anti Fitness Club fiatal tagjaival beszélgetett divatról és csajokról. A fiúkat sokan egyedi öltözködésükről, hajviseletükről, és extrém felfogásukról ismerhetik, a tinik teljes közönségét megmozgató zenéjük mellett. A videóból kiderül, hogy terveznének-e saját ruhákat, és hogy milyen csajok jönnek be nekik.

Az Anti Fitness Club három üdvöskéjével futottunk össze egy budapesti szórakozóhelyen, ahol épp egy divatbemutatót sasoltak a fiatalok. Persze nem pusztán a szórakozás vezérelte őket a B Seven-be, hanem célja is volt a látogatásuknak: saját kollekciójukhoz gyűjtöttek ötleteket.


"Egy saját, egyedi kollekcióban gondolkodunk, és úgy gondoltuk, hogy felmérjük a terepet. Persze vannak nagyon konkrét terveink is, de ez legyen inkább meglepetés a későbbiekben. A kinézetünkben nem volt semilyen szándékosság. Nem vetettük papírra, hogy hogyan kellene kinéznünk, hiszen már évekkel ezelőtt is ezt a stílust képviseltük" - mondta el a Tabu Tv riporterének Szabó Péter, az AFC gitárosa. 

"Közel állnak hozzánk a színes, extrém dolgok. Legtöbbünknek vannak színes tetoválásai, csilli-villi ruhái, úgyhogy nagyon szeretjük a színes öltözködést. Nagyon örülünk, ha követik az emberek ezt az öltözködési stílust, nagyon jó érzés" - meséli a Tabu Tv-nek az Anti Fitness Clubos Fekete Balázs, Tóth Gabi volt párja. 

Az AFC fiúk azt is megosztották a Tabu Tv nézőivel, hogy jelenleg mindannyian szinglik, és nagyon is szeretik ezt az életformát. "Nekem személy szerint abszolút zsánerem a vékony lányok, de nem feltétlenül a modell forma ami bejön, igazából a jelenség válogatja" - osztotta meg az internetes sztártévével Peti. Az Anti Fitness Club másik két nyilatkozó fenegyereke viszont kicsit eltérő véleményen van: Balázsnak és Mikinek nincsen ideálja, csak az a fontos, hogy valami fogja meg őket egy lányban, aki lehet bármilyen.

 

Forrás:

 http://www.tabutv.hu/video/sovany_lanyokat_szeretnek_az_anti_fitness_clubosok_