Csak a sovány csajokat csípik!

Sovány lányokat szeretnek az Anti Fitness Clubosok
2009-07-28 10:46:08

Az internetes sztártévé ezúttal az Anti Fitness Club fiatal tagjaival beszélgetett divatról és csajokról. A fiúkat sokan egyedi öltözködésükről, hajviseletükről, és extrém felfogásukról ismerhetik, a tinik teljes közönségét megmozgató zenéjük mellett. A videóból kiderül, hogy terveznének-e saját ruhákat, és hogy milyen csajok jönnek be nekik.

Az Anti Fitness Club három üdvöskéjével futottunk össze egy budapesti szórakozóhelyen, ahol épp egy divatbemutatót sasoltak a fiatalok. Persze nem pusztán a szórakozás vezérelte őket a B Seven-be, hanem célja is volt a látogatásuknak: saját kollekciójukhoz gyűjtöttek ötleteket.


"Egy saját, egyedi kollekcióban gondolkodunk, és úgy gondoltuk, hogy felmérjük a terepet. Persze vannak nagyon konkrét terveink is, de ez legyen inkább meglepetés a későbbiekben. A kinézetünkben nem volt semilyen szándékosság. Nem vetettük papírra, hogy hogyan kellene kinéznünk, hiszen már évekkel ezelőtt is ezt a stílust képviseltük" - mondta el a Tabu Tv riporterének Szabó Péter, az AFC gitárosa. 

"Közel állnak hozzánk a színes, extrém dolgok. Legtöbbünknek vannak színes tetoválásai, csilli-villi ruhái, úgyhogy nagyon szeretjük a színes öltözködést. Nagyon örülünk, ha követik az emberek ezt az öltözködési stílust, nagyon jó érzés" - meséli a Tabu Tv-nek az Anti Fitness Clubos Fekete Balázs, Tóth Gabi volt párja. 

Az AFC fiúk azt is megosztották a Tabu Tv nézőivel, hogy jelenleg mindannyian szinglik, és nagyon is szeretik ezt az életformát. "Nekem személy szerint abszolút zsánerem a vékony lányok, de nem feltétlenül a modell forma ami bejön, igazából a jelenség válogatja" - osztotta meg az internetes sztártévével Peti. Az Anti Fitness Club másik két nyilatkozó fenegyereke viszont kicsit eltérő véleményen van: Balázsnak és Mikinek nincsen ideálja, csak az a fontos, hogy valami fogja meg őket egy lányban, aki lehet bármilyen.

 

Forrás:

 http://www.tabutv.hu/video/sovany_lanyokat_szeretnek_az_anti_fitness_clubosok_

Tomi piercing

A népszerű Anti Fitness Club frontemberének 2 új piercingje van..:) pontosabban 2 karika:)

az egyik karika az orrában található jobboldalon...A második karika pedig a szájánál van ahol a Balázsnak is ;) 

filmszerep

AFC az Álom.Net-ben!

A népszerű zenekar tagjait hamarosan viszont láthatjuk a mozivásznon.

Tomi, Feka, Miki és Peti büszkén újságolták, nemsokára egy hazai filmben is feltűnnek, hiszen rövid szerepet kaptak az Álom.net című produkcióban.

Megtudtuk, a jelenet ahol feltűnnek a srácok, egy amerikai hangulatú bálban zajlik, ők pedig a báli zenekar posztját töltik be.

- Külön érdekesség, hogy saját magunkat, vagyis Anti Fitness Club zenekart alakítjuk

Így a srácok egy vadonatúj arcukat is megmutatják a rajongóknak sőt, az elmúlt hetek csendje után további híreket árultak el a Cool Tv stúdiójában.

Kiderült, már elkezdtek demózgatni, készíteni az új dalokat, bár egyelőre nincs tervbe véve a következő album, hiszen nemrég jelent meg az első nagylemezük. Maxi azonban várható, ráadásul - Tomi véleménye szerint - már időszerű lenne egy új klip is, ezért valószínűleg hamarosan a televízió képernyőjén is felbukkannak a fiatal zenészek.

Cool Limonádé Party :)

A Cool délutáni műsorát a nyári hőség elmaradhatatlan kellékének szenteltük, vendégeinket ugyanis egy limonádékészítő versenyre invitáltuk meg.

Itt volt Josh & Jutta

, Fekete Pákó és az Anti Fitness Club képviseletében Peti és Miki is, hogy tudásuk legjavát nyújtva elkészítsék a legkülönlegesebb, legfinomabb és legszebb üdítőket.

Mindannyian nagy limonádé rajongók, Pákó például - szokáshoz híven - nem is találta a megfelelő - vagy éppen szalonképes? - szavakat arra, hogy kifejezze, mit jelent a számára egy-egy forró nyári napon a hűsítő ital.

A limonádé iránti rajongásukat azonban egy apróság árnyékolja be: bár előszeretettel fogyasztják, az elkészítésében egyáltalán nem jártasak.

- Én még sohasem csináltam, de majd most! lelkesedett Pákó!

- Annyira nem lehet nagy kunszt - vélekedett a népszerű ital elkészítéséről AFC Peti, aki azonban nagy hátránnyal szállt küzdelembe, hiszen bevallása szerint ki nem állhatja a citrusféléket.

A Josh és Juta alkotta páros nem sokáig húzta az időt, óriási lendülettel vetették bele magukat a limonádékészítésbe. Josh igazi konyhatündérnek vallja magát, így már az elején biztos volt abban: az elbíráláskor biztosan az élen végeznek.

A csapatok munkához láttak, szépen lassan mindenki üdítője alakot öltött. 

Pákó valódi ízkavalkádot hozott létre, a poharában a méztől kezdve az egész, hámozatlan citromon át a tömény málnaszörpig és a késig minden helyet kapott, a végeredmény pedig kínos és fanyar mosolyt csalt a zsűriző Müller Ati arcára:

- Nem olyan rossz az íze, mint ahogy kinéz. Ééérdekes. - magyarázkodott műsorvezetőnk, miközben a Pákó-koktélban lévő összetevők legyűrűsével hadakozott.

- Oda se neki. Nálunk a mennyiség a fontos, nem a minőség! - magyarázkodott az énekes.

Az AFC srácai már szemlátomást több fantáziát vittek a dologba. Ők a különleges Anti Fitness dzsúszt citromkarikákkal és mentalevéllel díszítették,a nedű pedig málna és eper darabokkal támadta a Zimány Linda és Ati ízlelőbimbóit - a burgonyából fabrikált Anti Fitness Club logó már csak esztétikai hab volt a tortán.

Végül Josh és Jutta kreációja is elbírálásra került. A színes, eper illatú de hagyományos limonádé ízt nyújtó üdítő egyértelműen a legszebbnek bizonyult, íz tekintetében pedig vetekedett az Anti Fitness Koktéllal.

A küzdelem szoros volt, végül Linda és Ati eredményt hirdettek: első helyen, holtversenyben, Josh & Jutta és az AFC végzett maximális pontszámmal, míg a megtisztelő második helyezést Pákó kapta.

HANGSZEREK:

Tamás gitárjai:



HEVEDER: 

Tomi akusztikus gitáron kezdte a pálya futását,mint minden kezdő gitáros.Egy interjúban elmondta,hogy egy METALICA (1999-ben) koncerten tombolt és anyira a hatása alatt volt az egésznek,hogy úgy döntött meg akar tanulni gitározni.Addig kérlelte a szüleit,hogy kapjon egy gitárt :)

Tomi a LEGELSŐ gitárjáról:
"
A nagybátyámé volt,aki beat-zenészként ténykedett.
Mindaddig amíg 
nem
találkoztam Balázzsal,csak két dalt tudtamjátszani rajta,ennek ellenére mindenkinek
azzal dicsekedtem,mekkora virtuóz vagyok.Amikor rájöttünk,hogy zenekart 
akarunk alapítani,együtt elmentünk a hangszerboltba,majdmondtuk az eladónak,
hogy a legolcsóbb elektromos gitárt kérjük. Attól kezdve az elsőgitáromnak 
meglett a véglegesnek tűnőhelye a falamon. Rettenetes dobozhangja van,de gyönyörű! "


Line 6 Variax 700 black:

°Kiváló Japán minőség
°akusztikus modellező gitár
° mahagóni test lucfenyő tetővel 
°mahagóni nyak, rózsafa fogólap

°
csavarozott nyak 
°
 fémhúros menzúra


Modern Eagle II Model 

Paul Reed Smith márka mára fogalom, igazán igényes hangzásvilágával mára olyan keresett hangszer lett,mint a Gibson
A két meghatározó típusnak a Gibson Les Paulnak és a Fender Stratocasternek az ötvözete a Paul Reed Smith gitár.

Ez egy minőségi amcsi gitár.Nagyon sok profi,külföldi zenész használja ezt a márkát.Érdekességként annyit,hogy bundoknál  madaras berakások vannak.Ami szerintem gyönyörű... :)))
Tomi elmondása szerint erre a gitárra költött a legtöbbet (pofátlanul nagy összeget...) és ezzel aludt napokig.

Ilyet használt a Többet érsz és a Még vár ránk ez a Föld című klipben.És a 2008-as év eleji koncerteken.

Ephiphone 1956 Gold Top 

 

  • °Zárt humbuckerek
  • °Arany hardware
  • °24,75 menzúra
  • °Nyak szélesség: 1,68
  • °Ragasztott mahagóni nyak
  • °Mahagóni/éger test
  • °Mahagóni/éger top
  • °Ebony szín

    Stáb 2-ben egyszer a kocsiban játszott rajta,míg a szálláshelyre nem értek.



PETI gitárjai:


HEVEDER:

Peti is akusztikus gitáron tanult meg először gitározni,mint Tomi.Egyébként Peti a szóló gitáros.Tomi pedig a ritmus gitáros..

Ephiphone Les Paul Custom

 

  • °lnico P90A Hangszed?k
  • °Króm hardware
  • °24,75 menzúra
  • °Nyak szélesség: 1,68
  • °Trapéz berakás
  • °Ragasztott mahagóni nyak
  • °Mahagóni/éger test

     


    Gibson SG - Silver limited

 

Nagykoncerten a PECSA-ban és a sátoraljaújhelyi koncerten játszott ezen

Pearl

2 fajtát használ Peti,legújabban egy fehéret is beújított.
Feketét Még Vár Ránk Ez A Föld c. klipben láthattuk,a pirosat pedig a Többet érszben.

MIKI: 

Nem használ pengetőt,mivel a basszisták általában ujjal pengetik meg a gitár húrjait.

CORT A5 basszusgitár

 

°Átmenő juhar/wenge nyak öt darabból
°Habos juhar test
°Bartolini* mk1 pickuupok
°Bartolini* mk1 EQ
°Hipshot* Lic. kulcsok
°OPN (lakkozatlan, natúr)
°3 sávos aktív EQ
°EQ On/Off kapcsoló (slap)

 

FEKA:


MAREK:

 

 Marek Gitárjai:

egyedi kézzel készített gitárja:
(egyik barátja készítette neki és egyelőre csak studió hangszer,
koncertekre nem nagyon hordja)
/2013/

Gibson X-PLORER

 

Gibson Les Paul Standard Plus Ice Tea

Gretsch silver