A héten buliznak a srácaink :)

2010.08.16

Ezen a héten a srácok buliznak=)

Mert Tominak 2.-án volt a szülinapja Petinek 3.-án mikinek pedig 6.-án van a névnapja =) Szal Boldog Szülinapot /illetve névnapot nekik!=)

A vivánál ma (2009.12.03-án) voltak a srácok ...és beszélgettek kicsit...

Zola: Tominak 2.án Petinek ma van a szülinapja szóval boldog szülinapot nekik! Illetve Mikinek 6-án telik meg a zsák ismét.. de mind1 az ünnepek kapcsán a rajongók mivel lepnek meg benneteket?

Tomi: hát rettenetesen változatos illetve kreatív ajándékokkal szoktak kedveskedni és elég sokan és nincs panaszunk rájuk hát mostis kaptunk ajándékokat

Balázs: mond el miket kaptál

Tomi: Kaptam, kaptam egy óvszert becsomagolva  ...úgyhogy ezt célzásnak vettem ..meg kaptam kaptam egy ilyen bombont

(hozta a két csaj a tortát + Tominak a sajtosrolótxD)

Tomi: egyszer kaptam egy sajtosrolót ami nagyon nagy volt kb 30 cm vastag

Zola: fujjátok el a gyertyát és kivánjatok valamit én biztonsági okokból hozom a poroltót...

Tomi: 3 ra fújjuk el

Tomi&Peti: 1,2,és.., fúúúúxD

Zola: ugye Peti eszünk torát?xD jah igen peti marad és hamarosan megnézzük hogy mien képeslapot is készít...

Aztán Peti képeslapot készített Noémi Virággal meg vmien Balázzsal xD

KB ez a lényege...ez nem igy volt szószerint!

Tomira egy angyal vigyáz!

Tomi interjú

Girl!  Mennyiben változtak az ismerkedési szokásaid azóta, hogy befutott a zenekar? könnyebb a dolgod?

TomiAmióta a pályánk felfelé ível, nem volt barátnőm.Ettől függetlenül persze nem  mondanám, hogy nehezebb  dolgom van,nyilván több lányt megkaphatok így, hogy ismerik az arcomat, de  nem vagyok az a típús,aki visszaél ezzel.Nem keresem  görcsösen a szerelmet: ha kell, úgy is rám talál.

 

Girl!  Említetted,hogy nincs barátnőd. Miért?

Tomi:Összetett kérdés,amire néha én is keresem  a választ.Talán a szerelem az egyetlen dolog az életemben,amit nem lehet de nem is kell megmagyarázni.Azért  nincs barátnőm, mert nem lettem senkibe szerelmes.Természetesen ídőm,illetve energiám  legnagyobb részét a zenébe fektetem,de ez sem zár ki semmit, hisz rengeteg emberrel,lánnyal ismerkedek meg ezáltal is.

 

Girl! Milyen az ideálod?

Tomi: Kimondott nőideálom nincs.Stílustól függetlenül legyen benne valami,ami egy kicsit más,ami különbözővé teszi a tömegtől, de legyen feltétlenül türelmes és szeretnivaló.

 

Girl!  Mit nézel meg először egy lányon?

Tomi:A szemét és a száját. Ezek az apró rezdülései az első pillantás alkalmával több mindent árulnak el,mint  néha egy órákig tartó,nem csak felületes témákban folytott,kimerítőnek tűnő beszélgetés.

 

Girl! Hányszor voltál szerelmes?

Tomi:Úgy igazán csak egyszer.Volt pár lány,aki valóban mélyen megérintett,de a szerelem nálam ennél jóval tovább mutat.Aki figyeli a dalszövegeimet,könnyen végigkövetheti egyetlen szerelmem végső ídőszakát és azt, amikor évekkel később rá kellet jönnöm, hogy mégsem múltak el nyomtalanul az érzéseim.Csak javasolni tudom  a belső borítóban található szövegkönyvet annak, aki kicsit részletesebben szeretné megismerni, milyen az, amikor igazán szeretek valakit. 

 

Girl! Mi volt a legextrémebb hely ahol szexeltél?

Tomi:Az erkélyünk, szürküketkor.Azért mondható extrémnek, mert  a szemben lévő házsor kábé 200 ablakából ráláthattak az akcióra  

 

Girl! Mi volt, ami eddig kimaradt, de kipróbálnád?

Tomi:A világűrben még nem volt szerencsém... Izgi lehet súlytalanul csinálni (((:

 

Girl! Csak a lányok  beszélik meg egymás között szerelmi ügyeiketmvagy ti, pasik is?Egyáltalán: mennyire vagy pletykás?

Tomi:Mindenki megbeszéli az pasizós csajozós élményeit a barátaival, ez nem tabu. Mivel több lányismerősöm van,ezért rengeteg ilyen dolgot megosztok velük is. Nem pletykálok, " helyzetdiagn osztizálok"! Nem ugyanaz! :)  

 

Girl! Mik a gyenge pontjaid?

Tomi: Egy párkapcsolatban gyenge pontnak számíthat, ha nem a párom élvez feltétlen elsőbbséget az életemben. Gyakran jött felhördülés, amikor kijelentettem, hogy   bármi történjék, ő csak a harmadik helyen van. Nálam a sorrend a következő:1. ZENE  2. ZENÉLÉS. Aki igazán fontos számomra,még mindig a dobogón lehet. ha ezzel tisztában van  a választottam, és megbékél a ténnyel, a tenyeremen hrdozom.  

 

Girl! Mi a legnagyobb tévedés ami veled - mint pasival - kapcsolatban gyakran felmerül?

Tomi: A magabiztosságom sokakat elbizonytalanít,ezért szeretnek a "beképzelt" jelzővel illetni - természetesen megalapozatlanul. 

 

ToMi szerint....

Az egyéjszakás kaland:

 Azt a pillanatnyi illúziót nyújtja,hogy az ember nincs egyedül.

 

A fiú-lány barátság:

Van is  meg nincs is.Az egyik fél midnig többet akar egy kicsivel, így már nem egyenlők az érzelmek, nem lehet makulátlan barátról beszélni. 

 

A biztonságos szex:

Feltétel nélkül az egyik legalapvetőbb dolog.

 

A hűség:

Elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kapcsolat valóban hosszú távú lehessen.

 

A homoszexualitás:

Van, aki így,van aki úgy. nem ítélem el a más szexuális beállítottaágú embereket, de tőlem távol áll. 

Tomi piercing

A népszerű Anti Fitness Club frontemberének 2 új piercingje van..:) pontosabban 2 karika:)

az egyik karika az orrában található jobboldalon...A második karika pedig a szájánál van ahol a Balázsnak is ;) 

AFC vs NTX ?!

 

Vs

 

2009.08.26 - 2009 szeptember 11. - A nagy összecsapás 2009.szeptember 11-én Debrecenben a Lovardában lép fel a No Thanx, ráadásul közös koncert lesz az Anti Fitness Clubbal, amire eddig még nem volt példa. Mutassuk meg, kinek nagyobb a rajongótábora! Várunk mindenkit.
NTX.hu

Hát,szerintem nagy felbolydulás lesz nálunk Debrecenben,mivel,hogy elég sokan szeretik egyszerre a két bandát, de van olyan is aki csak az egyiket szereti,a másikat pedig utálja. NTX 18kor, AFC 20kor kezd.
Lehet,hogy kinézek a NTXre is kiváncsi vagyok melyik lesz a jobb.Bár amúgy én az AFCre mennék eleve is,de ha már ez is itt van. 
Jó csápolást az első sorokban!