A stáb!

Anti Fintess Club

Mitől nem alszanak majd nyugodtan a rockbandák? Az új csapat lehet, hogy simán lenyomja őket! Ahhoz képest, milyen fiatalok a srácok, elég profin muzsikálnak, szóval, jobb lesz odafigyelni rájuk. Szerintünk megőrülök majd értük! 

STÁB 
Új reality indul!


A VIVA új valóságshow-jában közelebbről is megismerheted Tóth Gabit, Markot, Zimány Lindát és az egyre népszerűbb Anti Fitness Club tagjait! A hétköznaponként látható műsorból megtudhatod, hogy a négy teljesen különböző jellemű tini mennyire tud alkalmazkodni egymáshoz, és vajon képesek lesznek-e közösen alkotni valamit, amiben mindegyikőjük egyénisége érvényesül! A sorozat végére ugyanis megírtnak egy közös dalt, amihez - ha már lúd, legyen kövér alapon - klipet is forgatnak!
Ez a szám az Élünk, ahogy bárki címet viseli.

Tomi a szexi vagy nem?!-ben

Dukai Regina, Tóth Szabi és Tomi – ők hárman döntik el, kik az ország legszexibb lányai és pasijai. A Szexi vagy nem negyedik szériájában természetesen nem volt mindig egyszerű dolguk…

„Azt szeretem, ha valaki szerény, és jól is néz ki - a fiúk, és a lányok között egyaránt. A Szexi vagy nem-ben nagyon nehéz dönteni, hiszen van, aki szimpatikus, de nem elég szexi, és ezért ki kell szavaznunk. A feladatomnak ezt a részét nem élveztem túlságosan. Persze van olyan is, aki reklamál, mert szerinte alacsony pontot kapott, még akkor is, ha tízből kilencesre értékeltük.” – magyarázta Regina.

Szabinak és Tominak más szempontjai voltak az ítélkezésnél. „Mi szeretünk a külső alapján ítélni – mondta nevetve Tomi.Egyébként furcsa, összetett feladat zsűrizni, és bizony akadt olyan lány már eddig is, nem is egy, aki zavarba ejtően szép volt… Szinte minden adásban lesz olyan, akiben „van valami”. A zsűri egyébként nagyon jól működik, jóban vagyunk egymással, és ez megkönnyíti a munkánkat!

A Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi szerint a néha fárasztó forgatásokon nagyon jó volt a hangulat, ő pedig néha úgy érezte magát, mint a mesefilmekben az ordas farkas. „Voltak ugyanis hozzám képest szemtelenül fiatal jelentkezők – árulta el a zenész. – A fiúk zsűrizését és pontozását egyébként az első selejtezőtől kezdve Reginára bízzuk, ehhez ő jobban ért. Tomival inkább a lányok szexuális kisugárzását és külsejét ítéljük meg – és persze az sem baj, ha mindez nem üres fejet takar – tette hozzá Szabi.

A Szexi vagy nem negyedik évadját, tele izgalommal és feszültséggel, na meg sok szexi fiúval és lánnyal, augusztus 31-től láthatjátok a VIVA képernyőjén.

Tomi bunyo

2010.08.16

Megverték Tomit :(

Molnár Tamást, az Anti Fitness Club énekesét hétfőn kiütötték egy budapesti szórakozóhelyen - írja a Bors. Az énekes szerint a szokatlan, kihívó külseje miatt verhették meg. "A másság mindenütt a világon indulatokat vált ki az emberekből. Nem a nemi hovatartozásomra gondolok, hiszen mindig is a lányokat szerettem, a külsőm miatt azonban naponta belém kötnek az utcán" - mondta a lapnak az énekes. Hozzátette, amíg nem volt ismert addig is belékötöttek, annyi az újdonság, hogy amióta befutottak az Anti Fitness Clubbal, a lapok megírják, ha valaki megtalálja magának. Molnár általában csak elszenvedője a veréseknek, mert utálja az erőszakot, de a most héftői esetkor egyik kötekedőjének kénytelen volt behúzni egyet. Ahogy mondta, ha nem védekezik rosszabbul járhatott volna, komolyabbak lennének a sérülései.

 

Sokkoló videoklip

2010.08.16

Sokkoló videoklip!

Az Anti Fitness Club a fiatalok egyik kedvenc csapata, ám a zenetévé szigorú ítészei szerint most kissé túllőttek a célon. Legújabb videoklipjükben ugyanis olyan jelenetsor látható, amely kimondottan ijesztőre sikerült. A csapat frontemberét, Tomit egy kút mélyén mutatja a kamera anyaszült meztelenül, miközben remeg és segítségért kiáltozik. Lengyel Attila, a VIVA, MTV és Comedy Central csatornák programigazgatója elmondta, jelenlegi verziójában nem kerülhet adásba a videoklip: "Az egész klip nagyon sötét, az emo stílusnak megfelelően. A kútban felvett jelenetsor azonban kifejezetten ijesztő, és mi nem szeretnénk, ha a nézőinkre sokkolóan hatna. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a videoklipet csak akkor fogjuk lejátszani, ha az említett jelenetet kivágják. Ifjúsági zenecsatornaként erre oda kell figyelnünk!" 
A videoklip egyébként egy lány és egy fiú kapcsolatáról szól, van benne romantika, tömegjelenet dulakodással, ezek azonban megfelelnek minden előírásnak. Az újra vágott klipet a keddi Interaktívban tervezik bemutatni, így az AFC-nek igyekeznie kell, hogy időben elkészüljenek. 
Molnár Tamás, az Anti Fitness Club frontembere így reagált a döntésre:
 "Természetesen a zenekar szeretné megőrizni a már eddig is kiválóan működő munkakapcsolatot a VIVA- val. A Miért hazudom? című klip a Rómeó és Júlia történet katartikus pillanatát ábrázolja, mikor elválasztják egymástól a szerelmeseket. A drámában a két főhős életét veszti, nálunk azonban a kútban felvett jelenet inkább a kiszolgáltatottságot, az elszakítás okozta fájdalmat ábrázolja. Nem gondoljuk, hogy a videoklipekben oly sokszor ábrázolt halál, illetve a meztelen test látványa túlkapás lenne, és hogy sérülne ettől a rajongók lelke, de elfogadjuk a döntést. Valóban félreértelmezhető az egyébként művészi elemnek használt képsor. Megragadnánk viszont az alkalmat, a dicsekedésre, hogy Spanyolországban már bemutatták a klip angol verzióját, és Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Csehország, és nagy meglepetésünkre Mexikó is azonnal sajtóanyagot kért a zenekarról. Véleményük szerint megszületett egy újabb olyan európai színvonalú fiatal zenekar, mely alkalmas a nemzetközi áttörésre is. A honlapunkra is feltesszük az eredeti klipet, hogy láthassák a rajongóink. Ez a lépésünk nem sérti a VIVA érdekeit sem, viszont az érdeklődők láthatják az eredeti, teljes elképzelést is."

 

 

Cenzúrázzák az új klipet!

 

Nem kerülhet műsorra az Anti Fitness Club "Miért hazudom..." című klipje. Legalábbis eredeti változatban biztosan nem. A VIVA televízió programigazgatója szerint a kisfilm sértheti a nézők lelkivilágát. Különösen a meztelen jelenet vált problémássá.
Lengyel Attila, a csatorna programigazgatója egészen pontosan így fogalmazott: "Az egész klip nagyon sötét, az emo stílusnak megfelelően. A kútban felvett jelenetsor azonban kifejezetten ijesztő, és mi nem szeretnénk, ha a nézőinkre sokkolóan hatna. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a videoklipet csak akkor fogjuk lejátszani, ha az említett jelenetet kivágják. Ifjúsági zenecsatornaként erre oda kell figyelnünk.

De hogy miről is van szó?
A szóban forgó jelenetben a zenekar frontembere, Molnár Tamás egy kút mélyén énekel, ruhátlanul (az intim részeket takarva!). Tomi szerint futott már ennél durvább klip is a VIVA-n, mégis úgy döntött, kivágják az említett jelenetet a klipből. A zenész azonban azt elárulta, hogy a honlapjukon látható lesz az új klip eredeti, vágatlan állapotban is. 

 

 

A csúcson! :D

2010.08.16

A srácok az 1. klipjükkel máris a 11. helyen végeztek! Mi persze ennk nagyon örülünk! Ekkora siker nem minden nap elérhető! A 11.hely után az Online slágerlistán máris a csúcson voltak!
A semmiből egyből a csúcsra!! :D Sajnos a srácokat nem fedezték fel előbb! De mi így is megelégszünk ezzel!

Az online SLágerlista!
Még a Tokio Hotelt is megelőzték!