Feka új pc-je!

2010.08.16

Balázsnak új szájpc-je van!

Jobboldalt van neki 2 egymás mellett ..és baloldalt 1.

De azóta már megint máshogy hordja mert már mindkét oldalon 1-1 gömb helyezkedik el :P

A szakításról szóló cikk a Blikk.hu-ról:

Egy ideje sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Tóth Gabi és barátja, Fekete Balázs között. Az énekesnő és az Anti Fitness Club dobosa már a Danubius Rádió három héttel ezelőtti partijára is külön érkezett, és a kötelező közös fotózáson kívül egy percet sem töltöttek egymás társaságában. Pár nappal később a kíváncsi kérdések hatására az énekesnő bevallotta, hogy valóban volt köztük egy kis mosolyszünet, de már kibékültek.

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! után nagyon sok időt töltöttünk együtt, és sokat veszekedtünk, ezért döntöttünk úgy, hogy egy picit pihentetjük a kapcsolatunkat. De mostanra minden rendben van, minden tökéletes - állította Gabi egyik munkatársunknak alig két hete.



Az énekesnő környezetéből származó információk szerint azonban ez koránt sincs így. Gabi sokkal ingerlékenyebb lett, amióta hazajött az argentin dzsungelből. Egy neve elhallgatását kérő barát szerint egyre nehezebben kezelte, hogy ismét a figyelem középpontjában él. Valószínű ez volt az oka annak is, hogy a két fiatal sokat veszekedett, sokszor nyilvánosan is.



Valószínű, hogy az állandó kirohanásait, hangulatingadozásait és hisztijeit unta meg Balázs - tette hozzá informátorunk.



A múlt hét végén Gabi és Balázs egy budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén szólalkozott össze elég látványosan, s ez végül szakításhoz vezetett.



Egész este ültek egymással szemben, és szinte egymáshoz sem szóltak, aztán éjjel összevesztek -mesélte a szórakozóhely egyik vendége. A Valami Amerika 2. főcímdalát éneklő egykori megasztáros a keddi premier partira is egyedül érkezett, és a bemutató után már nem is titkolta, egyedül van.



Éljenek a szinglik! - kiáltotta hangosan, majd egy jó nagyon húzott az italából.



Az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs nem kívánt reagálni.

Feka és Gabi végleg vége?

Gabi és Balázs:VÉGE!!!
December 30-án,a Fókuszban bejelentették,
hogy többet nem akarnak egymástól semmit, és hogy örökre vége. 

A csúcson! :D

2010.08.16

A srácok az 1. klipjükkel máris a 11. helyen végeztek! Mi persze ennk nagyon örülünk! Ekkora siker nem minden nap elérhető! A 11.hely után az Online slágerlistán máris a csúcson voltak!
A semmiből egyből a csúcsra!! :D Sajnos a srácokat nem fedezték fel előbb! De mi így is megelégszünk ezzel!

Az online SLágerlista!
Még a Tokio Hotelt is megelőzték!
  

ÁLOM.NETLabancz Lilla a szerep miatt ismerkedett meg az együttessel.

 


A Cool Live műsorában Horváth Éva és Leo az Álom.net című film főszereplőjét, Labancz Lillát és a képsorokon szintén feltűnő zenekar, az Anti Fitness Club frontemberét, Tomit faggatták a hamarosan mozikba kerülő alkotásról és szerepükről.
Tomi elmondta, szívesen vállalták a felkérést, hiszen saját magukat és együttesüket alakíthatták a filmben, valamint ezáltal színészi képességeiket is megmutathatták. A báli zenekart alakító srácok szerencsére könnyen beletanultak a ?szerepbe?, apró nehézségük azonban így is akadt: Magunkat alakítottuk, ez ugyebár nem volt nehéz, az viszont nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy a dalt, amit játszottunk, imitálnunk kellett. Ez azt jelenti, hogy mindennek úgy kellett kinéznie, mintha valóban gitároznánk, dobolnánk és énekelnénk, de valójában nem szólt semmi, én is csak tátogtam. ? mesélte az AFC frontembere. A szerep Lillának sem okozott nehézségeket, hiszen elárulta, sok a hasonlóság valódi énje, és a filmben látható Regina között. Akadnak azonban gondjai az alvással. Mióta ugyanis vége a forgatásnak, óriási izgalom lett rajta úrrá, hiszen már alig várja, hogy láthassa a kész alkotást. A színésznő végül elmondta, élvezte a munkálatokat, és szinte minden kollégájával jó barátságot kötött, főleg Cifra Kingával, de az Álom.net-nek más új ismeretségeket is köszönhet. Bevallotta, az Anti Fitness Club munkásságát a film munkálatainak kezdetekor kezdte el tanulmányozni: - Előtte nem ismertem őket, de amikor megtudtam, hogy a srácok is szerepelnek majd a filmben, meghallgattam a dalaikat. Azóta igazi fan vagyok!
amit játszottunk, imitálnunk kellett. Ez azt jelenti, hogy mindennek úgy kellett kinéznie, mintha valóban gitároznánk, dobolnánk és énekelnénk.