2.helyen Tomi és Gabi klipje :)

2009.11.22-én  A viva chart show-ban 2.  lett  Tomi és Gabi Mi a szívemen a számon c. klipje!

A sugabebes-get sexy előzte meg őket!

Reméljük jövőhéten az 1. helyen tüdökölhetnek majd =]

A stáb!

Anti Fintess Club

Mitől nem alszanak majd nyugodtan a rockbandák? Az új csapat lehet, hogy simán lenyomja őket! Ahhoz képest, milyen fiatalok a srácok, elég profin muzsikálnak, szóval, jobb lesz odafigyelni rájuk. Szerintünk megőrülök majd értük! 

STÁB 
Új reality indul!


A VIVA új valóságshow-jában közelebbről is megismerheted Tóth Gabit, Markot, Zimány Lindát és az egyre népszerűbb Anti Fitness Club tagjait! A hétköznaponként látható műsorból megtudhatod, hogy a négy teljesen különböző jellemű tini mennyire tud alkalmazkodni egymáshoz, és vajon képesek lesznek-e közösen alkotni valamit, amiben mindegyikőjük egyénisége érvényesül! A sorozat végére ugyanis megírtnak egy közös dalt, amihez - ha már lúd, legyen kövér alapon - klipet is forgatnak!
Ez a szám az Élünk, ahogy bárki címet viseli.

A szakításról szóló cikk a Blikk.hu-ról:

Egy ideje sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Tóth Gabi és barátja, Fekete Balázs között. Az énekesnő és az Anti Fitness Club dobosa már a Danubius Rádió három héttel ezelőtti partijára is külön érkezett, és a kötelező közös fotózáson kívül egy percet sem töltöttek egymás társaságában. Pár nappal később a kíváncsi kérdések hatására az énekesnő bevallotta, hogy valóban volt köztük egy kis mosolyszünet, de már kibékültek.

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! után nagyon sok időt töltöttünk együtt, és sokat veszekedtünk, ezért döntöttünk úgy, hogy egy picit pihentetjük a kapcsolatunkat. De mostanra minden rendben van, minden tökéletes - állította Gabi egyik munkatársunknak alig két hete.Az énekesnő környezetéből származó információk szerint azonban ez koránt sincs így. Gabi sokkal ingerlékenyebb lett, amióta hazajött az argentin dzsungelből. Egy neve elhallgatását kérő barát szerint egyre nehezebben kezelte, hogy ismét a figyelem középpontjában él. Valószínű ez volt az oka annak is, hogy a két fiatal sokat veszekedett, sokszor nyilvánosan is.Valószínű, hogy az állandó kirohanásait, hangulatingadozásait és hisztijeit unta meg Balázs - tette hozzá informátorunk.A múlt hét végén Gabi és Balázs egy budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén szólalkozott össze elég látványosan, s ez végül szakításhoz vezetett.Egész este ültek egymással szemben, és szinte egymáshoz sem szóltak, aztán éjjel összevesztek -mesélte a szórakozóhely egyik vendége. A Valami Amerika 2. főcímdalát éneklő egykori megasztáros a keddi premier partira is egyedül érkezett, és a bemutató után már nem is titkolta, egyedül van.Éljenek a szinglik! - kiáltotta hangosan, majd egy jó nagyon húzott az italából.Az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs nem kívánt reagálni.

Feka és Gabi végleg vége?

Gabi és Balázs:VÉGE!!!
December 30-án,a Fókuszban bejelentették,
hogy többet nem akarnak egymástól semmit, és hogy örökre vége.