A stáb!

Anti Fintess Club

Mitől nem alszanak majd nyugodtan a rockbandák? Az új csapat lehet, hogy simán lenyomja őket! Ahhoz képest, milyen fiatalok a srácok, elég profin muzsikálnak, szóval, jobb lesz odafigyelni rájuk. Szerintünk megőrülök majd értük! 

STÁB 
Új reality indul!


A VIVA új valóságshow-jában közelebbről is megismerheted Tóth Gabit, Markot, Zimány Lindát és az egyre népszerűbb Anti Fitness Club tagjait! A hétköznaponként látható műsorból megtudhatod, hogy a négy teljesen különböző jellemű tini mennyire tud alkalmazkodni egymáshoz, és vajon képesek lesznek-e közösen alkotni valamit, amiben mindegyikőjük egyénisége érvényesül! A sorozat végére ugyanis megírtnak egy közös dalt, amihez - ha már lúd, legyen kövér alapon - klipet is forgatnak!
Ez a szám az Élünk, ahogy bárki címet viseli.

Hazánk celebjei is a vámpírok bűvöletébe kerültek

Lola, Anti Fitness Tomi és Zimány Linda is a rabjává vált a legújabb világőrületnek, a Twilight vagyis az Alkonyat című filmnek.

Az Anti Fitness Club frontemberét, Tomit is utolérte az Alkonyat őrület. Ő saját bevallása szerint odavan a klasszikus és az új vámpíros történetekért, az új világsikert például már kétszer látta, ami azért is közel áll hozzá, mert tetszik neki a modern, sötét, vámpír stílus:

? Szívesen öltözködnék én is így, bár túlzásokba biztosan nem esnék!