Cool Live és a kiegészítők!

A Cool Live műsorában hazánk egyik legnépszerűbb csapatát, az Anti Fitness Clubot láttuk vendégül. A srácok ezúttal azokat a ruházati és egyéb kiegészítőiket hozták magukkal, melyek fontos szerepet játszanak a mindennapjaikban. Bár korábban már többször elmondták, hogy gyakran változtatják külsejüket, a hajvasaló elengedhetetlen kellék a számukra:

 - Mindig van nálunk! Az egyik legfontosabb mind közül!

 Tomi, Balázs, Miki és Peti emellett rengeteg kozmetikai eszközt birtokolnak. A csapatból többen is festik a körmeiket, de a szemfesték sem hiányozhat a dobozból sőt, Fekának még egy különleges ízű szájfénye is van, amit Tóth Gabitól kapott, és amit nem fél használni sem!

 Ami a ruhákat illeti, mindig változik, hogy éppen a fekete vagy a színpompás darabokat hordják-e előszeretettel, az övcsatok viszont állandóan jelen vannak. Peti például, gyűjti a különleges formájú és funkcióval ellátott darabokat, nézőinknek egy nagyon régi, csillag alakút és egy sörnyitóval ellátott csatot mutatott be, Tomi pedig elektromos, futófényes nadrágpántját hozat magával..

A fiúk végül egy divatos kalapot, egy régi emlékekhez köthető fésűt és egy kék-rózsaszín cipőfűzőt is előhúztak gyűjteményükből

 

 

 

AZ AFC ROMBOLT ! :)

 



Tomi és Feka széttörtek egy TV-t baseball ütővel!!!
Balázs nagyon adrssszívan nyomta,Tomi kisé félénken... XD
Tomi és Feka a stúdióban vezették le a felgyülemlett feszültséget.

A Cool délutáni műsorában az Anti Fitness Club két ifjú tagját, az énekes Tomit és a dobok mögött helyet foglaló Balázst faggatta Leo és Linda arról, milyen meglepetéssel készülnek a jövő heti szuperkoncerten a rajongók számára.

A békésnek induló beszélgetésen hamar eluralkodott a káosz, hiszen kiderült, a bulira mindketten más-más attrakciót szánnak. A táncoslányok és a mobilvécé ötlete is felmerült, ám Feka nehezményezte, hogy frontemberük önállóan próbál meg dönteni az apróságnak tűnő, de annál fontosabb ügyben. A két srác nem sokáig háborúzott a szavak mezején, hamar egymásnak estek, hogy tettekkel döntsék el a nézeteltérést.

Linda és Leo természetesen nem engedte, hogy nagy balhé bontakozzon ki a két zenész között, inkább mentő ötlettel álltak elő: a fiúknak felajánlották, hogy bármit szétverhetnek a stúdióban, ha attól lenyugszanak a kedélyek.
Ekkor óriási rombolás vette kezdetét, Tomi és Balázs minden erejükkel azon voltak, hogy a kellékekben, és elsősorban egy öreg tévében a legnagyobb kárt tegyék. Miután befejezték a pusztítást, magyarázatot adtak viselkedésükre, amiről kiderült, csupán vicc volt az egész.

- Csak hülyéskedtünk, hiszen mindannyian együtt döntünk mindenben!! 

Azt azonban megerősítették, valóban készülnek meglepetéssel, ám az sokkal nagyobb durranás lesz, mint a stúdióban felmerült ötletek bármelyike. 

Végül egy örömhírrel is szolgáltak azoknak, akiket esetleg túlságosan megijesztettek a "műbalhéval". Az Anti Fitness Club idén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egyszerre két Fonogram-díjra is jelölték őket, "az év hazai modern pop-rock albuma" és "az év hazai felfedezettje" kategóriában is.

- Már önmagában a jelölés is hatalmas megtiszteltetés a számunkra, és mindkettő egyaránt fontos. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy amennyiben bármelyik hozzánk kerül, megbecsült helye lesz!

A zenekar tagjai bemutatták a számukra legfontosabb kellékeket. 

Interjú :)

Fekete Balázs hiába az Anti Fitness Club dobosa, ha teheti Dobogókőre szervez magának fitnesz- és wellneszprogramokat, ezzel pillanatnyi ellentmondásba keveredve az együttese nevével.

"Bíztunk benne nagyon, főleg, hogy két kategóriában voltunk jelölve. Nagyobb volt így az esély arra, hogy nyerünk, de meglepődtünk kicsit. A Tomi, az énekesünk konkrétan leblokkolt, nem tudott megszólalni" -mondta Fekete Balázs az Anti Fitness Club dobosa a Velvetnek miután megnyerték az év felfedezettjeinek járó Fonogram-díjat. Az énekes leblokkolását mi is láthattuk a nézőtérről, ahogy azt is, hogy Fekete szerette volna átvenni a szót, csak a zavarban lévő zenésztársa nem adta át neki a mikrofont.

Úgyhogy most csak nálunk megtudhatja, mit mondott volna Balázs, ha megkaparintja a mikrofont:

"Azt mondtam volna, hogy köszönjük szépen azoknak az embereknek, akik kitartanak mellettünk, meg akik hiteles dolognak tartják ezt a zenekart, és hisznek bennünk, meg azoknak is, akik nem. Ezt mondtam volna el, meg azt, hogy óriási megtiszteltetés hazavinni egy szakmai zsűri által odaítélt díjat. Ennyit akartam mondani, csak a srác kicsit leblokkolt, markolta nagyon a mikrofont".

Antifitness Wellness

Közben megtudtuk, hogy Tóth Gabi és Fekete Balázs a Fonogram előtti napon voltak kilenc hónapja egy pár, annak ellenére, hogy a szakításukról is lehetett már olvasni. "Úgy terveztük, hogy elmegyünk együtt gyúrni, meg kicsit fitneszelni meg wellnesszezni. Jó, én csak a jacuzziban feküdtem volna, de aztán nem lett belőle semmi, mert nagyon elfáradtunk, mert tegnap én itt voltam kamarapróbán. Úgyhogy otthon punnyadtunk, de majd bepótoljuk" -mesélte Fekete Balázs arról, hogy mit terveztek a hónapfordulóra, aminek a megünneplése elmaradt a Fonogram próbái miatt. De ettől függetlenül nem mehettünk el szó nélkül amellett az ellentmondás mellett, hogy a jacuzziban áztatja magát egy fitnesz- és egy wellneszprogram között az Anti Fitness Club dobosa, aki nevetéssel érzékeltette, hogy feltűnt neki a paradoxon.

Ha nem a testüket áztatják, akkor a fiatalok elmennek kirándulni. Szeretnek Dobogókőre járni, mert állítólag ott van a Föld szívcsakrája, és ebben Gabi hisz. Pláne, hogy mostanában kicsitbedarálta az ezoterika. Mennek majd Mexikóba is, mert ott a szexcsakra van. Az énekesnő szerint hiába mondják, hogy több szívcsakra is van, igazából egy igazi van, és az is Magyarországon.

Igényes színpadkép

Miután a legfontosabb dolgokon túl voltunk, Fekete Balázzsal az Anti Fitness Club a díjátadón adott műsoráról beszéltünk, ami legnagyobb meglepetésünkre az egyik legszínvonalasabb volt. A nagy nemzetközi díjátadók szokását kicsit Magyarországon megidézve kitalálták, hogy vámpíroknak öltöznek, az énekest koporsóban hozzák-viszik, gondosan beállított világítást kaptak, szóval az egészet rendesen kitalálták.

"Azt tudni kell rólunk, hogy mindent mi találunk ki, az egész stylet, a zenekarnak a külsejét, akármilyen show-ra készülünk, mindent mi találunk ki. És igazatok van ebben, hogy ritka, hogy díjátadókon vagy koncerteken komoly színpadképet állítanak össze. Vagy készülnek bármiféle hasonló dolgokkal. Külföldön meg ez megy. Én is megjegyeztem, hogy a Katy Perry az MTV-díjátadón esett-kelt, aztán meg az egész világ erről beszélt. Tökre örültem, hogy rajtunk kívül senki más nem csinálta ezt meg, hogy show-val készült. Tudnám mondani minden előadónak, hogy a későbbiekben nem árt, hogy a zenén kívül van egy kis látvány is, mert azt jegyzik meg az emberek. Ezt a vámpíros dolgot is mi találtuk ki"- mondta jó tanácsként Fekete Balázs.

Tóth Gabi szerint az emberek félnek többet mutatni, olyat, amiről az emberek beszélnek, félnek a negatív kritikától. "Szerintünk - hogy ezzel a csodálatosan szép kifejezéssel éljünk - a ruppótlanság van inkább emögött, no meg persze az ötlettelenség. Persze van benne ilyen is, de meddig tart egy jó ruhát beszerezni? Turkálóból is be lehet, bárhonnan"- mondta erre a friss díjazott.

Közben szolidan meggyulladt Tóth Gabiék hamuzónak használt mécsestartója. Az énekesnő rutinos mozdulattal löttyintett pont annyit a söréből a tartóba, hogy az még ne folyjon ki, de eloltsa a hangulatfokozó kis lángnyelveket.

"Ez az egész ötlet, ez nem tart semeddig. Jött az ötlet, akkor találjuk ki, hogy ki, milyen ruhában legyen, hogy legyen. Elmentünk egy ruhapróbára, egy stylisthoz, és mondtuk, hogy mi ezt szeretnénk, és körülbelül öt perc alatt megvolt az egész. Koporsót sem volt nehéz szerválni, és nem volt nagy költség. Nem hiszem, hogy a pénz bárkit gátolhatna abban, hogy ilyen hasonló dolgokat csináljon. Nem értem, hogy miért nem foglalkoznak az emberek ilyenekkel"- folytatta Fekaaa.

Profin a színpadon

Az Anti Fitness Club erős produkcióját az sem tudta lerombolni, hogy az énekes gitárerősítőjét a technikusok elfelejtették bekapcsolni, ami miatt két versszak között az énekes kénytelen volt egy jó sprintelni, hogy beállíthassa az erősítőjét. Persze ez nem volt annyira feltűnő, igazából még azt is elhittük volna, ha Fekete Balázs azt mondja, amikor erre rákérdeztünk, hogy direkt volt a futás. "Pont az a rész volt, amikor rohant vissza bekapcsolni a gitárját, amikor alapból is visszarohant volna. Ott nem volt se ének semmi, csak egy nagyon nagy zúzda volt, de előtte nem szólt a gitárja. Így legalább kijött, hogy élőben játszottunk" mesélte a dobos.

Az ehhez hasonló bakiktól tartva a Super Bowl rendezői például arra kérték Kate Hudsont, hogy playbackről  énekelje az amerikai himnuszt. Hiszen így minimalizálni lehet az olyan hibákat, amik elronthatnak egy élő műsort. Fekete Balázs nem feltétlenül ért ezzel egyet: "Nem tudom, hogy ott hogy működik, de itt tegnap is meg ma is próba volt. A playback egyébként sokkal nehezebb, mint az élő. Tegnap volt egy kamerapróba, ma meg egy főpróba. Minden be volt állítva előre, szóval nem volt ilyen probléma. Meg szívesebben játszik az ember élőben."

 A zenekar sikereiről is próbáltunk beszélgetni, de itt Fekete Balázs részéről a tudatlanság falába, míg Tóth Gabi felől a misztikumba ütköztünk.

"Fogalmam sincs, hogy mennyi lemezt adtunk el. Azt tudom, hogy a hatodik helyen nyitottunk a MAHASZ listán és tizennyolc hétig volt fent a lemezünk folyamatosan. Ennyit tudok, de azt, hogy hányat adtunk el azt pontosan nem" pontatlankodott Fekaaa.

Tóth Gabi pontosan tudja, hogy mennyit adtak el, de nem akarta elárulni, sejtelmesen annyit mondott, hogy a showbusinessben jelenleg ők adják el a legtöbb lemezt.

Feka írta Blogzónán :)

2010.02.28

Ma este Óbudán épp szálltunk be a kocsiba bátyámmal, amikor odajött egy idős úr, hogy tudnánk-e segíteni neki és a feleségének, mert nem indul az autójuk és be kellene bikázni. Mondtuk neki, h persze, de nekünk nincsen bikakábelünk. Sajnos neki sem volt a megfelelő kábel, csak valami régi ócska kábel amit valahogy összeszerkesztett. Mindenesetre átálltunk a kocsival az ő autójuk mellé és kezdetét vette az akció!:) A két kábel egyik végét én fogtam egy-egy csavarhúzóval a mi akkumulátorunk pozitív és negatív végéhez, a másik végeit az idős hölgy fogta oda az ő autójukban lévő alkatrészhez. Mindeközben megjelent egy bácsi a kutyájával, és elkezdett vadul mozizni, hogy mi történik. A kutya meg a zseblámpa fényével kezdett el játszani, miközben mi ott tettük a dolgunk!:) Bátyám beült a volán mögé és elkezdte járatni a motort, majd ezek után az idős úr is, de sajnos nem indult az autójuk. Ezek után elkezdtünk beszélgetni, hogy mi lehetne a megoldás, mikor a kutyás bácsi kijelentette, hogy neki van bikakábele. Mindez azért volt vicces, mert bátran végignézte, ahogy azokkal a gyenge kábelekkel próbáljuk orvosolni a bajt. Mondtuk neki, hogy akkor hozza  hátha azzal könnyebben fog menni. Visszajött és ráerősítettük megint a két akkumulátorra a kábeleket. Próbálkoztunk elég sokáig, de valahogy sehogy sem sikerült. Kiderült, hogy valószínűleg nagyobb lehet a probléma és nem segít az egyszerű bebikázás. És az is kiderült, hogy az autójukat nem lehet se tolni, sem vontatni, mert hátsókerék meghajtásos és bele is van írva az autó műszaki könyvébe, hogy nem szabad! Végül ugyan nem indult be az autó, a történetet viszont szerettem volna megosztani veletek, azért, hogy ha lehetőségetek van rá és valaki rászorul akkor bátran segítsetek!! Sosem lehet tudni, bárki kerülhet bajba! Olyankor viszont jól esik ha legalább kaptok segítő kezeket!:) Minden jót és vigyázzatok egymásra és magatokra! És Tomi szavaival élve "szeressétek egymást" !!

Neo Fm :)

2010.02.12

Ma a Neo FM rádió vendégei voltak, az ott készített interjú szerdán este 21 és 22 óra között kerül adásba, a Magyarhangok című műsorban!
A neten is hallgathatjátok majd a
 www.neofm.hu oldalon!