Cool Live és a kiegészítők!

A Cool Live műsorában hazánk egyik legnépszerűbb csapatát, az Anti Fitness Clubot láttuk vendégül. A srácok ezúttal azokat a ruházati és egyéb kiegészítőiket hozták magukkal, melyek fontos szerepet játszanak a mindennapjaikban. Bár korábban már többször elmondták, hogy gyakran változtatják külsejüket, a hajvasaló elengedhetetlen kellék a számukra:

 - Mindig van nálunk! Az egyik legfontosabb mind közül!

 Tomi, Balázs, Miki és Peti emellett rengeteg kozmetikai eszközt birtokolnak. A csapatból többen is festik a körmeiket, de a szemfesték sem hiányozhat a dobozból sőt, Fekának még egy különleges ízű szájfénye is van, amit Tóth Gabitól kapott, és amit nem fél használni sem!

 Ami a ruhákat illeti, mindig változik, hogy éppen a fekete vagy a színpompás darabokat hordják-e előszeretettel, az övcsatok viszont állandóan jelen vannak. Peti például, gyűjti a különleges formájú és funkcióval ellátott darabokat, nézőinknek egy nagyon régi, csillag alakút és egy sörnyitóval ellátott csatot mutatott be, Tomi pedig elektromos, futófényes nadrágpántját hozat magával..

A fiúk végül egy divatos kalapot, egy régi emlékekhez köthető fésűt és egy kék-rózsaszín cipőfűzőt is előhúztak gyűjteményükből