Sportos Anti Fitness Club

  • Nők Lapja Cafe
  • 2009. 08. 23.
Némileg meghazudtolja a nevét napjaink egyik legsikeresebb hazai zenekara, az Anti Fitness Club.
Az együttes dobosa és basszusgitárosa, Balázs és Miki annyira megszerette a sportot, hogy rendszeresen edzenek, és igazolt játékosai lettek a médiaválogatottnak. „Korábban sem voltunk teljes mértékben sportellenesek, de például a fitneszt egyáltalán nem szeretjük, a foci viszont nem állt távol tőlünk – vallotta be Balázs. –  Épp kapóra jött, hogy pár hónapja meghívtak bennünket az egymás elfogadásáért szervezett esélyegyenlőségi mérkőzésre. A sikert követően a médiaválogatott elnöke leigazolt minket a csapatba. Addig azt gondoltuk, hogy a mozgásszegény életmódunk annak »köszönhető«, hogy nincs időnk a sportra. Ám most rájöttünk: a jó csapat hiányzott. A médiaválogatottban leginkább zenész és tévés kollégák játszanak, és már csak a társaság miatt is szeretünk edzésre járni.”

A fiúknak rövid idő után hatalmas sikerélményük lett, ugyanis amint bekerültek a csapatba, máris egy VIP-bajnokságon találták magukat, ahol igen sok kellemetlen pillanatot okoztak az ellenfeleknek.
„Még nem voltunk igazán edzésben, de máris mély vízbe dobtak bennünket. Balázzsal nagyon szerettünk volna bizonyítani, és a bajnokság ideje alatt anyait-apait beleadva játszottunk. Meg is lett az eredménye, ugyanis elég sok gólt lőttünk, jókat cseleztünk, és számos gólpasszt adtunk a csapattársainknak. Alig várjuk, hogy az edzések mellett ősztől újra elinduljon a VIP-bajnokság, mert sokkal nagyobb élmény tétmeccsen sikert elérni, mint az edzéseken” – meséli Miki

A csúcson! :D

2010.08.16

A srácok az 1. klipjükkel máris a 11. helyen végeztek! Mi persze ennk nagyon örülünk! Ekkora siker nem minden nap elérhető! A 11.hely után az Online slágerlistán máris a csúcson voltak!
A semmiből egyből a csúcsra!! :D Sajnos a srácokat nem fedezték fel előbb! De mi így is megelégszünk ezzel!

Az online SLágerlista!
Még a Tokio Hotelt is megelőzték!
  

Star chat :)

2010.08.16

Anti Fitness Club

A Sztárchat aktuális vendégei, a lemezbemutató koncertjére készülő Anti Fitness Club zenekar két tagja, a dobos Fekete  Balázs [Fekaa], és a basszusgitáros Varsányi Miklós [Miki] voltak, akik derekasan válaszoltak a rajongók, és ellenrajongók kérdéseire egyaránt. Volt is mire, hiszen a fiúkhoz érkezett kérdések rekordot döntöttek a Borsonline életében! A srácok rendületlenül válaszoltak a felmerülő kérdésekre, és megtudhattuk, milyen érzései vannak Fekának Tóth Gabival kapcsolatban, és vajon az énekes Tomi melyik nemhez vonzódik igazán, és beszéltek jövőbeli zenei terveikről is. 

 

Vyxxykeee
Szijjasztok!! Tsak azt szeretném kérdezni,hogy Zalaegerszegre mikor látogattok megint?? Tudom,hogy voltatok már dedikálni, deh yoo lenne 1 konciíí... Puxxy nektek Ceyyahstok...

A koncertek szervezés alatt vannak, egyenlőre pontos dátumot nem tudunk adni, de mindenféle koncert információt megtalálsz a www.antifitnessclub.eu hivatalos weblapunkon.:) pusza
Rina_Saucy
Hello! A Rossz útra tévedtem-hez nem lesz videoklip??? *_* Olyan jóóó lenne.

A Rossz útra tévedtem című számhoz egyenlőre nem tervezünk videó 
klipet. Ellenben más nótából lesz majd klip, de az még titok.:) pá

Nile
Sziasztok! Várom már a koncertet! Miket nyomtok majd?

Szio! Mi is várjuk nagyon.:) Az albumról az összes számot nyomjuk majd. Plussz lesznek feldolgozások!:)
ashlee
thomas! ugy oszinten, sokat jarsz taxival? ez szamomra fontos kerdes:G:GxD amugy komolyan eeesss nagyonjokvagytok((:

ashlee!:) szoktunk taxival járni elég gyakran.:)
Fru<3
Hello! Nagyon szupik vagytok így tovább! Aztakarom kérdezni hogy hogyan telik egy átlagos napotok? kössz a választ csoki!

Szio Fru! Köszikeeee! Felkelünk, fogmosás, suli, zene, forgatás stb!:)
Pepsy
Sziasztok srácok! Tudom, hogy nagyon kedvelitek a Fall Out Boy-t, én is 2 éve rajongó vagyok! Kérlek jellemezzétek őket, hogy miért szeretitek a zenéjüket és kíváncsi vagyok, hogy mióta hallgatjátok őket! Köszönöm válaszotokat :)

Szio. A Fall Out Boy-t az első lemezük megjelenésétől hallgatjuk és figyeljük a munkásságukat! Egyedi zenéjük, miatt szeretjük őket!
Reni
Sziasztok! Ti most Hogy viszonyultok a no thanx-hez (utáljátok őket vagy nem?)Mert erről semmit nem lehet hallani!

Valószínű azért nem hallani róla semmit, mert nem utáljuk őket. Sőt kifejezetten jóban vagyunk a srácokkal!:)
Rihi
Sziasztok fiúk!Imádlak titeket! Nyíregyházára nem fogtok jönni koncertezni valamikor??Ez a rész mindig kimarad(dedikálásból is):( Puszi Nektek

Szio! Szeretnénk menni Nyíregyházára, mert úgy hallodtuk sok a rajongó felétek! Szervezés alatt vannak a koncertek!:)
Dóri
Nekem egy kérésem lenne.lennétek olyan kedvesek és megnéznétek az egyik bnőmmel közös oldalunk? nagyon fontos lenne ez nekünk.és nagyon jól esne az is ha írnátok a vendégkönyvbe.  előlre is nagyon köszike. imádlak titeket.puszi

Persze nagyon szivesen megnéznénk! küld a linket az info@antifitnessclub.eu címre!kösziiiiiiiiiiiiiiii:)
roxidori
ott leszünk a Pecsában:DDD(L)

mi is!:D
Timi18
Sziasztok!Nagyon szeretlek titeket és a zenéteket azt szeretném megkérdezni töletek hogy milyen cimen lehet töletek fényképes autogrammot kérni és hogy ti fentvagytok-e a myvipen vagy az iwiwen? további sok sikert kivánok nektek pusy Timi Dunakesziröl:)

A www.antifitnessclub.eu hivatalos weblapunkon találsz egy autogram címet. Oda kell küldened egy felbélyegzet válaszboritok és már küldjük is a képet! Iwiwen fennt vagyunk! Ha esetleg Myvipen megtalálsz minket, akkor azok nem mi vagyunk!
Ádám
Hi! Tomitól szeretném megkérdezni , hogy miért viselkedett kicsit "bunkon" Sárospatakon meg Hoolie bulin! Amugy semmi bajom vele, szereintem tökjó arc.

Félreértés lehetett, mert Tomi teljesen jó kedvű volt mindkét bulin.
 
Michael F.ckson (tmska)
Igaz hogy idén feldolgoztok egy klasszikus Depeche Mode számot. Mikor fogtok analóg szintit használni?

Sajnos nem igaz! használtunk Moog voiager-t és Nord lead 2X-t!
tothgabiraj
én a doboshoz szolnék tényleg szeeti gabit? képes lennél vele leélni az életedet ez komoly? gyereket is szeretnél tőle h. megjöjjenek a kicsi emók?? kivi vagyok mi lesz a vége: h. lesz szakítás vagy nem (tutilesz) hehe

Tényleg szeretem! Én is kiváncsian várom, hogy mi lesz! köszi:)
TimS
Peti, miért festetted vissza a hajad????

Nincs itt Peti, de valószínű, hogy azért, mert megunta a szöszi hajat.:)
...
Miért van felakadva a Miki szeme???

Nincs felakadva, egyszerűen rossz beidegződés állt be a szemembe és nem tudok vele mit kezdeni. De ha esetleg van rá valami megoldásod nagyon szívesen meghallgatom:)
BÚCSÚ BERNADETT
MIKOR LESZ SZÉCSÉNYBENYBEN KONCERTETEK! LÉCCI LEGYEN!

A koncertek szervezés alatt vannak. Reméljük minél elöbb!:) Koncert info a www.antifitnessclub.eu hivatalos weblapunkon!:) pá
Szami
Sziasztok. Őrület, hogy mennyi mindent tudnék mondani, először is azzal kezdem, hogy jók vagytok. Bár ezt mindenki mondja, ÍGY VAN :D Ott leszek a koncerten, és ne tudjátok meg, mennyit harcoltam azért, hogy elmehessek :D Jó a CD, és ami a legfontosabb: www.afc_site.mlap.hu feltétlenül nézzétek meg, mert baromi sokat jelentene nekem!! És a blogban egy nagyon fura történetet olvashattok, ami nagyon elgondolkodtató... :) Tominak: írtam neked egy számot... szerintem nagyon sokatmondó, és ha lesz alkalmam a koncin odaadom. még valami: nagyon tisztellek benneteket, amiért 6 éven át lelkesen zenéltetek, és az eredmény magáért beszél. pusz mindenkinek :)

Köszönjük a dícsérő szavakat!:) Szeretettel várunk a koncerten, nagy buli lesz! Az oldaladat pedig megnézzük majd!:)
Lilla
Mikor jönnek a srácok Szolnok felé koncertezni? Ha nem is pont Szolnok akkor Szolnokhoz közel.

Figyeld a weblapot, reméljük hamarosan eljutunk Szolnokra is!
Szente Nikolett
Sziasztok! Nagy rajongótok vagyok,imádlak Titeket!(L) Tudtok Nekem adni egy elérhetőséget? Bármelyikőtök emailját,vagy bármit! KÉRLEK!!!!!!!!! IMÁDLAK TITEKET,TI VAGYTOK A LEGJOBBAK! HAJRÁ AFC!!!

Szio Niki!:) Az info@antifitnessclub.eu e-mail címre bármikor írhatsz vagy akár iwiw-re is ami mégis csak közvetlenebb:)
Hell
Fent van valamelyikőtök myvipen?Vagy csak a szokásos álemberkék regisztráltak a nevetekben?

Nem vagyunk fent sajnos azok mind ál emberkék:) 
boces
Hello! Miért pont ezt(pop) a zenei irányzatot választottátok?

Azért, mert ez a poprock zene áll hozzánk a legközelebb! Ezt szeretjük!:)
Fanni
Mért csak most letettek népszerűek az utóbbi egy évbe?Pedig régóta létezik az együttes.

Azért mert végig kellett járni az összes lépcsőfokot, hogy ilyen szinten legyünk. Meg sok jó ember segített!:) Ezúton is köszönjük nekik!:)
Bigyóóóó
Hali! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e nyelv vizsgátok???

Hát sajnos csak nekem van olaszból meg Petinek angolból de már folyamatban van a többieknek is:) Puszi: Miki
Erika
Sziasztok sok sikert kivánok nektek az élet minden területén!Balázs nogyon édesek vagytok a Gabival!!Mit tennétek ha a Gabi véletlenül terheslenne?Azért remélem nem hoztamrád a frászt!! millió puszi nektek és a Gabinak is!!!!!

Szio!:) Köszönjük szépen, neked is hasonló jókat!:)
 
Marcsi
Mikor jöttök Zentára?Nagyon jó lenne,ha egyszer láthatnálak titeket élőben is!

Szio. 2005-ben voltunk már Zentán koncertezni. De ez rég volt már, szóval bízzunk benne, hogy minél elöbb!:) 
Katika&Lilla
sziasztok!imádunk titeket!!reméljük, jó lesz a koncert ;) kérdés:Antiról valami képet nem tudnátok mutatni??nagyon kíváncsiak vagyunk rá!!!előre is köszi és mindent bele ;) pussz

Szio! A koncert az tuti nagyon jó lesz!:) Sajnos régen nem nagyon fotóztuk a zenekart, ezért nem nagyon van róla kép!
BarbieBaba
Sokan azt mondják az Énekes Tomi homoszexuális.Ez Igaz?

Természetesen nem igaz!
Rock'N'roller
Szevasztok! Élőben mikor fogtok majd játszani? Már hallottalak titeket, de túl sok minden megy hd-ről... Az ének hamis úgyhogy az tuti nem... Zenei alapra gitározni otthon is lehet... Fel a fejekkel gyerünk, játsszatok élőben!

Szio! Mindig élőben játszunk!
RockChick
Volt már egy lemezbemutatótok. Ez most akkor egy annál újabb, azaz 2. lemez bemutatója lesz? Az első gyenge lett, remélem azóta összeszedtétek magatokat!

Ez a junius 7-én megjelent lemezünk teljes bemutatója, mert sajnos aznap elmosta az eső az egész koncertet!
AFCfojewöö
Szijasztok!Kinek mi a kedvenc sportja?!Jah,és kinek mikor lett piercingje?(márakinek van)Myvipen ki van fent?Tomi,te mért változtattad meg a hajad?puszikállak tieket,és csak így tovább szijasztttoooookkk

Szio! Főleg a foci a kedvenc, de szinte akármilyen sportot szivesen nézünk a TV-be. És ha van rá lehetőség, akkor ki is próbáljuk! Tomit és Petit annyira nem mozgatja a sport. Évekkel ezelött kezdődött a piercing mániánk, azóta is tart!:)
Tomigirl:)
Tomi!Neked ki a kedvenc csajod a sztárvilágból?!Külön vedd a külföldieket,és külön a magyarokat!köcce a választ szijasztok

Nincs itt Tomi, de az köztudott, hogy Avril Lavigne a kedvence!
rekka
Hy! Oviban mi volt a jeletek??:D

Mikinek pöttyös bögre. Én nem emlékszem!:)
Cicaa
AFC!Ti mit gondoltok az Olimpián elért teljesítményünkről??Szerintetek gyalázat,vagypedig kitettek magukért??én az előbbit választom puszancs nektek!!:D

Szerintünk semmiképp nem gyalázat, hisz biztos, hogy mindent megtettek a győzelemért, sajnos most csak ennyire futotta! De ha tényleg így látod, akkor emlékezz csak a vizilabda döntőre!:)
Dóri
Milyen csajok jönnek be Feka???

nincs ideálom! az aktuális barátnőm jön be!:)
Stella
Mi az ami megfog titeket egy tökéletes zeneszámban... Ritmus vagy szöveg?

Mind a kettő nagyon fontos, hogy összhangban legyen! Akkor jó egy zeneszám!
xy
Milyen volt Zamárdiban Hooligans előtt játszani? És mit gondoltok,nagyobb a rajongótáboruk,mint Nekik?

Jó érzés volt egy ilyen nagy múltú zenekar elött játszani! 
Stone
Milyen zenei képzettségetek van?

Miki zongorázni tanult, meg basszus gitár tanárhoz is járt. Balázs dobtanárnál tanult, és most is zeneiskolába jár!
:(
öcsém rákos! adakoztok? email: rohadtretek@citromail.hu

Az ilyennel nem szép viccelődni!
ReniCe^^
sziasztok srácok!nagyon bírom a zenéteket:) az én kérdésem az lenne hogy ki az a lány aki a Miért hazudom című számotok klippjében látható?? további sok sikert és szép napot!:) sziasztok=)(=

Egy ismerős lány volt!:)
Mona
Az eredeti miért hazudom klipp, SOKKAL jobb lett. Nekem volt szerencsém látni (az egyik ifjúsági magazinnak köszönhetően) és amikor láttam a cenzúrázott klippet, őszintén szólva... csalódtam. Viszont sok sikert kívánnék nektek a külföldi pályátokra is :) Tervezitek hogy kimentek?? Válaszotokat előre is kösziii :)

Sok jó visszajelzést kaptunk külföldről és reméljük, hogy lesz lehetőségünk kinnt is bizonyítani!
Felicske
A koncerten lesz valami extra? Autogrammot ugye adtok? Tomi igaz hogy nincs barátnőd? =) egy magánfellépést vállalnátok? ha igen mennyiért?

Lesz extra, de titok, ha eljössz láthatod!:) Természetesen kapsz majd autogramot. Tominak nincs barátnője! Koncertekkel kapcsolatban a koncertszervezőnket keresd!
afckoncimárcsak3nap:D
nektek volt fogszabályzótok? szerintetek is kiábrándító ha egy lánynak van?

Szerintünk nem az, godnolj arra, hogy később szebb lesz a mosolyod :)
Pintér Dzsenifer
Sziasztok! Imádom az AFC-t! Nagyon jó lett az új klipp! Puszi

Köszönjük szépen igyekeztünk a legjobbat nyújtani:)
rea.
sziasztok. én tulajdonképpen nem kérdezni hanem gratulálni szeretnék az új klipphez, mert tökéletes lett. remélem hamarosan láthatom majd a cenzúrázatlan verziót is. további sok sikert kívánok nektek, nagyon jók vagytok. már várom a nagykoncertet. [:

Köszönjük szépen! puszaaa
csillci.
És még egy kérdés, de ezt csak Miklóstól... Tényleg azzal a szelet csokival lehet levenni a lábadról, amit még régebben egy tinimagazinnak mondtál?

Persze:) Kedvenc csokim:)
Greentee
Láttalak titeket 2005-ben még a Prosecturával játszani. Meg kell mondjam, szerintem ti egy nagyon jó punkzenekar voltatok. Az lenne a kérdésem, hogy minek, vagy kinek a hatására váltottatok ebbe az irányba? Nem piszkálódni akarok, mert szerintem mindenkinek a magánügye, melyik stílusban érzi jól magát.Sziasztok, és további sok sikert!

Azóta átmentünk egy kissebb zenei fejlődésen is meg külföldi zenekarok is hatással voltak ránk.
kabóca
milyen stílust toltatok mielőtt felvettétek ezt a divat emot?

A zenei képzetlenségünk miatt főleg a punk vonalba próbálkoztunk.
Zöld
Sziasztok srácok. Az első klipes dalotokban arról is énekeltek, hogy vár rátok ez a Föld, és vigyázni kell rá. Ti hogyan vigyáztok rá? Tesztek valamit a környezetetek érdekében, vagy csak jól hangzik az Orbán Tamás által megírt szöveg? Sok rajongót megmozgattok, szervezhetnétek szemétszedést közösen.

Nem annyira rossz ötlet még bármi lehet belőle.
manager
Üdv, mi volt az a dolog, amit a legkevésbé szerettetek volna beáldozni a siker és ismertség oltárán, de muszáj volt megtennetek?

Sajnos a családra meg a barátokra kevesebb idő jut.
dóra
Sziasztok. szeretnék gratulálni hihetetlen jó lett a miért hazudom klip imádom :D minden jó benne egy miatt fáj a szívem hogy a viva cenzúráztatta :( szerintem semmi sokkoló nincs az egészbe és azzal a kisebb jelenettel se lett volna sokkoló vagy tévedek?!?:) Mindenesetre várjunk a vágatlan változatot :D nagyon! :D Sok sikert kívánok a nagykoncihoz is ;) jah és a kérdés! Következő Koncertidőpontjaitok vannak kilátásban?És az új klipből képek lesznek a hivatalos oldalon vagy myspacen? GRAT nektek!!!! :D Még ennyi és több sikert nektek :D csááá :D

Hamarosan az Interneten láthatod a vágatlan verziót is. Mindig vannak kilátásban koncertek :) figyeld a weboldalunkat. Köszi, reméljük jössz a nagykoncertre! :)
csipet
nem féltek attól,hogy "egy nyári-na jo,max 3-" slágeresek lesztek?Az ilyen szenzon, "mesterségesen összerakott" zenekarokat hamar meg szokta unni a közönség

Ha egy kicsit is utána néznél a zenekarnak mielőtt minden féle alaptalan dolgokat állítasz tudhatnád hogy 6 éve létezünk, ezáltal már nem lehetünk összerakott zenekar! 
Judy
Kikkel játszanátok szívesen együtt egy turnén ?

Elég sok külföldi zenekarral játszanánk együtt, én például a Saosin-val vagy a senses fail nevű formációval el tudnék képzelni egy tournét:) Puszii: Miki
Wudy
Hány éve van együtt ilyen formában a banda??? :)

Ilyen formában 2 éve vagyunk de egyébként meg 6 éve létezik a zenekar.
Barbi
Sziasztok!Elöszőr is gartulálni szeretnék az új kliphez!!Szerintem zseniális lett!:-)Hány napig forgatáttok a klipet?Izgultok a pénteki nagykonci miatt?Én már nagyon várom!!:-)További sok sikert nektek!!!Puszi nektek!:-)

Egy nap alatt lezavartuk de igy is elég hosszúnak tűnt de megérte. Valamilyen szinten izgulunk de inkább várjuk:)
PetraX
chejjasztok!!Úgy köbö hány óráig tartott a 3. klip forgatás??de non yóó lett!!grat. Am Miki! Emlékszel amikor taliztunk az állatkertben?? Életem legszebb napja volt!!:) pusza.<33.és non luw!!(L)

Egy egész napos klip forgatás volt reggeltől hajnalig de megérte dolgozni vele. Emlékszem rá persze:)
jepaa :D
Halika ! Hogyan változott a kapcsolatotok a szüleitekkel mióta így sokat turnéztok ? Holnap lesz a Szüliinapom.. =) nagyon bíírlak titeket.. puszii <33

Nagyjából ugyan olyan maradt a viszonyunk csak sajnos egy kicsit ritkábban látjuk őket.
Niki21
Csak annyit szeretnék üzenni, h nagyon szeretem a zenéteket és a 26-án a koncerten ünneplem a szülinapomat, ugyanis ezt kaptam ajándékba barátnőmtől:)

Hát akkor boldog szülinapot és igyekszünk a koncerten a legjobbat nyújtani:)
marcsi18
hello srácok! igaz az a hír, hogy a csapatból valaki meleg és ezt fel is vállalja? Becsülendő dolog a mai világban! puszi nekteK! Rajongótok: marcsi

Hát azt nem tudom hol hallottad de a hír nem igaz!
évi
szoktátok a rajongói oldalakta nézni?

Persze rendszeres látogatói vagyunk amikor van rá egy kis időnk:)
Dani
Sziasztok fiúk nagyon jók vagytok!

Köszönjük szépen.
meme
nektek mik voltak a kedvenc tantárgyaitok, és mik voltak amiket nem szerettetek?miért?

Nekem személy szerint a matek volt a kedvencem és amit nagyon nem szerettem az meg az irodalom volt. Köszönjük a kérdéseket és reméljük találkozunk pénteken a nagykoncerten:) Puszii: Miki

AFC A-tól Z-ig :)

2010.08.16

 

A - mint ..Atreyu- Lip Gloss and Black Balázs kedvenc dala

- mint Balázs a csapat tagja- 14 éves koruk óta Tomival zenél..

 # C - mint..cica..Balázs jobban szereti mint a kutyákat.

D - Drop Dead Gorgeous- Daniel, Where 's The Boat- Balázs egyik kedvenc dala

E - mint...EMERY -Under Serious Attack- Peti kedvenc dala

F - mint...Fall Out Boy akiket, az AFC is szeret.

G - mint...gitár! Ami a banda 3 tagjának hobbija szenvedélye.:D. Mint...Tomi gépész mérnöknek tanul.

H - mint...Haj vagy ész? „Az ész a fontos nem a haj- Balázs” A hajban az ész-Tomi” „Kettő között az ideális-Peti”

I - mint...Igazság! „Az igazság relatív. Élj és tanulj meg élni.” A Ne fordulj el kampányszövegük.

J - mint...???

K - mint...korrektor..mindig van Tomi táskájában

L - mint...???

M - mint... Mariahilfer Strasse szobor, amit Bécsben kellett a jutalomért keresni...a jutalom pedig a Panic at the Disco koncertre a jegyek.

N - Nice guy- Balázs annak vallja magát :P. Peti: Badboy, és Nice guy. Tomi: mindkettő úgyszintén

Ó - mint...óvodai busz..Balázs első csókja (talán) :P

Ö - mint...???

P - mint...Panic at the Disco..egyik kedvenc zenekar

- mint... Reggel..amit egyik fiú sem választott..mindenki este kel fel igazán.

S - mint...Stáb! Az első valóságshow ahol szerepelt(ek).

Sz - mint...szines, mozgalmas lemez...amivel készülnek a közeljövőben (most: 04.- hó van)

T - mint...tükör..mindig van Tominál

Ú - mint...úszás . Balázs az úszást választaná „ha” menne az olimpiára.

Ü -mint...???

- mint... VHS! Mozi, és DVD közül Tomi a VHS-t szereti!

- mint...???

# ZS - mint...???

Miki a csendestárs

2010.08.09

A zenekar szerint ő az AFC legszerényebb, legnyugodtabb tagja. Ritkán szólal meg, de akkor aztán megvillantja ellenállhatatlan humorát. Miki jelenleg egy Műszaki Főiskola Könnyűipari mérnöki karának hallgatója. Kiválóan beszél olaszul, egy ideig a Veronai Liceo Scientifico Enrico Medi padjait koptatta. Éjszakai bagoly: későn fekszik és későn kel, de lustaságát képes legyőzni egy jó focimeccs kedvéért! Kedvenc csapata az AJAX AMSTERDAM, kedvenc filmjei közé tartozik az Emlékmás, az Összeomlás, a 12 majom és a Sin City is.

Fejezd be a mondatokat!
Ha indulnom kéne az olimpián->Doppingolnék, hogy lehessen egy kis esélyem! :)
Fő bűnöm hogy->Nem viszem le a szemetet, még akkor sem ha megkérnek rá!
Életem első csókja->Egy vonatállomáson zajlott, egy hegyi túra után.
Sohasem vennék fel->Szmokingot ha tujákat ültetnék. :)
Életem legrosszabb frizurája->Olyan derékig érő volt és hullámos! :)
A legtöbb időt->Az ágyba töltöm - lustaságomból eredően.
Mindig van nálam->Egy lakat. Ki tudja mikor kellhet. :)
Meglepődnétek ha tudnátok->Hogy csakis pizsamában vagyok hajlandó aludni!

Válassz!
Kutya vagy macska?
Macska, mert a kutyát le kell vinni sétálni!
Tél vagy nyár? 
Mindenképpen nyár, de csak mert nem szeretem a havat!
Zene vagy Szöveg?
Hát, inkább a zene, de hogy miért, azt nemtudom...
Reggel vagy este?
A reggelek olyan nyomasztóak, úgyhogy maradjunk az esténél!:)
BadBoy vagy Nice guy? 
Tessék?
Ész vagy haj? 
Természetesen a haj - csak ne kellene olyan sűrűn mosni!:)
Mozi vagy DVD? 
Csakis a DVD! A mozi messze van!:)
Koncert vagy házibuli? 
A házibulikat jobban szeretem - és itt most lehet, hogy kihagyom az indoklást!:)

Miki kedvenc dalai
1. The USED- Soundeffects and Overdramatics
2. Silverstein- Smile in your sleep
3. Bleessthefall- Higinia
4. Plain White t's- Hey There Delilah
5. Drop Dead Gorgeous- They'll Never Get Me