AZ AFC ROMBOLT ! :)

 



Tomi és Feka széttörtek egy TV-t baseball ütővel!!!
Balázs nagyon adrssszívan nyomta,Tomi kisé félénken... XD
Tomi és Feka a stúdióban vezették le a felgyülemlett feszültséget.

A Cool délutáni műsorában az Anti Fitness Club két ifjú tagját, az énekes Tomit és a dobok mögött helyet foglaló Balázst faggatta Leo és Linda arról, milyen meglepetéssel készülnek a jövő heti szuperkoncerten a rajongók számára.

A békésnek induló beszélgetésen hamar eluralkodott a káosz, hiszen kiderült, a bulira mindketten más-más attrakciót szánnak. A táncoslányok és a mobilvécé ötlete is felmerült, ám Feka nehezményezte, hogy frontemberük önállóan próbál meg dönteni az apróságnak tűnő, de annál fontosabb ügyben. A két srác nem sokáig háborúzott a szavak mezején, hamar egymásnak estek, hogy tettekkel döntsék el a nézeteltérést.

Linda és Leo természetesen nem engedte, hogy nagy balhé bontakozzon ki a két zenész között, inkább mentő ötlettel álltak elő: a fiúknak felajánlották, hogy bármit szétverhetnek a stúdióban, ha attól lenyugszanak a kedélyek.
Ekkor óriási rombolás vette kezdetét, Tomi és Balázs minden erejükkel azon voltak, hogy a kellékekben, és elsősorban egy öreg tévében a legnagyobb kárt tegyék. Miután befejezték a pusztítást, magyarázatot adtak viselkedésükre, amiről kiderült, csupán vicc volt az egész.

- Csak hülyéskedtünk, hiszen mindannyian együtt döntünk mindenben!! 

Azt azonban megerősítették, valóban készülnek meglepetéssel, ám az sokkal nagyobb durranás lesz, mint a stúdióban felmerült ötletek bármelyike. 

Végül egy örömhírrel is szolgáltak azoknak, akiket esetleg túlságosan megijesztettek a "műbalhéval". Az Anti Fitness Club idén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egyszerre két Fonogram-díjra is jelölték őket, "az év hazai modern pop-rock albuma" és "az év hazai felfedezettje" kategóriában is.

- Már önmagában a jelölés is hatalmas megtiszteltetés a számunkra, és mindkettő egyaránt fontos. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy amennyiben bármelyik hozzánk kerül, megbecsült helye lesz!

A zenekar tagjai bemutatták a számukra legfontosabb kellékeket. 
Ajánló
Kommentek
  1. Én