Mark és Tomi együtt zenélnek :)

A srácok már régóta barátok, most azonban úgy hozta a sors, hogy a zenei életben is együtt alkotnak, Tomi ugyanis több dalszöveget is írt Mark készülő, új lemezéhez.

- Leginkább nyelvi nehézségeim vannak, ezért is kell írók és dalszövegírók segítsége. A harmadik lemeznél már én is megpróbálkozom vele, addig pedig kitartóan gyakorolni fogok.

A szövegek nagyrészt szerelemről szólnak, így kitűnően passzolnak Mark stílusához, ám ezúttal érettebb, komolyabb hangulattal találkozhatunk, amit Tomi azzal magyarázott, hogy az elmúlt idő során kollégája idősebb, tapasztaltabb, férfiasabb lett, amit a daloknak is követniük kell.

- Régóta ismerjük egymást és ez megkönnyítette a munkát. Ettől függetlenül, csak úgy, mint mindig, most is végig ott leszek a munkálatoknál.

Tomi ugyanis igen közkedvelt és keresett dalszövegíró az utóbbi időben, a jelenlegi toplistán legalább öt olyan dal található, ami az ő nevét dícséri. Mark is leszögezte, tökéletesen elégedett barátja munkájával, bevallotta, akad olyan új dal, amely épp a szövegnek köszönhetően lett igazán ütős.

Ajánló
Kommentek
  1. Én