AFC vs NTX ?!

 

Vs

 

2009.08.26 - 2009 szeptember 11. - A nagy összecsapás 2009.szeptember 11-én Debrecenben a Lovardában lép fel a No Thanx, ráadásul közös koncert lesz az Anti Fitness Clubbal, amire eddig még nem volt példa. Mutassuk meg, kinek nagyobb a rajongótábora! Várunk mindenkit.
NTX.hu

Hát,szerintem nagy felbolydulás lesz nálunk Debrecenben,mivel,hogy elég sokan szeretik egyszerre a két bandát, de van olyan is aki csak az egyiket szereti,a másikat pedig utálja. NTX 18kor, AFC 20kor kezd.
Lehet,hogy kinézek a NTXre is kiváncsi vagyok melyik lesz a jobb.Bár amúgy én az AFCre mennék eleve is,de ha már ez is itt van. 
Jó csápolást az első sorokban!

Az Anti Fitness Club tud passzolni

Augusztus 20. után újult erővel támadnak a sajtóközlemények. A lehető legkevesebb lényeges információ abban a közleményben található, amelyik az Anti Fitness Club újonnan elkezdett sportolási szokásait részletezi. A közleményből kiderül, a zenekar tagjai korábban utálták a sportokat, de valamikor egy esélyegyenlőségi futball mérkőzésen részt vettek, annak hatására rájöttek, a sport nem az ördög műve. Az együttes dobosa és basszusgitárosa, AFC Balázs és AFC Miklós közösen szülte meg a következő mondatokat. „Korábban sem voltunk teljes mértékben sportellenesek, de például a fitnesst egyáltalán nem szeretjük, a foci viszont nem állt távol tőlünk. (…) Azt gondoltuk, hogy a mozgás-szegény életmódunk annak köszönhető, hogy nincs időnk a sportra. Ám most rájöttünk: a jó csapat hiányzott. (…) Még nem voltunk igazán edzésben, de máris mély vízbe dobtak bennünket. Balázzsal nagyon szerettünk volna bizonyítani, és a bajnokság ideje alatt anyait-apait beleadva játszottunk. Meg is lett az eredménye, ugyanis elég sok gólt lőttünk, jókat cseleztünk és számos gól passzt adtunk a csapattársainknak”- számoltak be 

Sportos Anti Fitness Club

  • Nők Lapja Cafe
  • 2009. 08. 23.
Némileg meghazudtolja a nevét napjaink egyik legsikeresebb hazai zenekara, az Anti Fitness Club.
Az együttes dobosa és basszusgitárosa, Balázs és Miki annyira megszerette a sportot, hogy rendszeresen edzenek, és igazolt játékosai lettek a médiaválogatottnak. „Korábban sem voltunk teljes mértékben sportellenesek, de például a fitneszt egyáltalán nem szeretjük, a foci viszont nem állt távol tőlünk – vallotta be Balázs. –  Épp kapóra jött, hogy pár hónapja meghívtak bennünket az egymás elfogadásáért szervezett esélyegyenlőségi mérkőzésre. A sikert követően a médiaválogatott elnöke leigazolt minket a csapatba. Addig azt gondoltuk, hogy a mozgásszegény életmódunk annak »köszönhető«, hogy nincs időnk a sportra. Ám most rájöttünk: a jó csapat hiányzott. A médiaválogatottban leginkább zenész és tévés kollégák játszanak, és már csak a társaság miatt is szeretünk edzésre járni.”

A fiúknak rövid idő után hatalmas sikerélményük lett, ugyanis amint bekerültek a csapatba, máris egy VIP-bajnokságon találták magukat, ahol igen sok kellemetlen pillanatot okoztak az ellenfeleknek.
„Még nem voltunk igazán edzésben, de máris mély vízbe dobtak bennünket. Balázzsal nagyon szerettünk volna bizonyítani, és a bajnokság ideje alatt anyait-apait beleadva játszottunk. Meg is lett az eredménye, ugyanis elég sok gólt lőttünk, jókat cseleztünk, és számos gólpasszt adtunk a csapattársainknak. Alig várjuk, hogy az edzések mellett ősztől újra elinduljon a VIP-bajnokság, mert sokkal nagyobb élmény tétmeccsen sikert elérni, mint az edzéseken” – meséli Miki

A stáb!

Anti Fintess Club

Mitől nem alszanak majd nyugodtan a rockbandák? Az új csapat lehet, hogy simán lenyomja őket! Ahhoz képest, milyen fiatalok a srácok, elég profin muzsikálnak, szóval, jobb lesz odafigyelni rájuk. Szerintünk megőrülök majd értük! 

STÁB 
Új reality indul!


A VIVA új valóságshow-jában közelebbről is megismerheted Tóth Gabit, Markot, Zimány Lindát és az egyre népszerűbb Anti Fitness Club tagjait! A hétköznaponként látható műsorból megtudhatod, hogy a négy teljesen különböző jellemű tini mennyire tud alkalmazkodni egymáshoz, és vajon képesek lesznek-e közösen alkotni valamit, amiben mindegyikőjük egyénisége érvényesül! A sorozat végére ugyanis megírtnak egy közös dalt, amihez - ha már lúd, legyen kövér alapon - klipet is forgatnak!
Ez a szám az Élünk, ahogy bárki címet viseli.

Tomi a szexi vagy nem?!-ben

Dukai Regina, Tóth Szabi és Tomi – ők hárman döntik el, kik az ország legszexibb lányai és pasijai. A Szexi vagy nem negyedik szériájában természetesen nem volt mindig egyszerű dolguk…

„Azt szeretem, ha valaki szerény, és jól is néz ki - a fiúk, és a lányok között egyaránt. A Szexi vagy nem-ben nagyon nehéz dönteni, hiszen van, aki szimpatikus, de nem elég szexi, és ezért ki kell szavaznunk. A feladatomnak ezt a részét nem élveztem túlságosan. Persze van olyan is, aki reklamál, mert szerinte alacsony pontot kapott, még akkor is, ha tízből kilencesre értékeltük.” – magyarázta Regina.

Szabinak és Tominak más szempontjai voltak az ítélkezésnél. „Mi szeretünk a külső alapján ítélni – mondta nevetve Tomi.Egyébként furcsa, összetett feladat zsűrizni, és bizony akadt olyan lány már eddig is, nem is egy, aki zavarba ejtően szép volt… Szinte minden adásban lesz olyan, akiben „van valami”. A zsűri egyébként nagyon jól működik, jóban vagyunk egymással, és ez megkönnyíti a munkánkat!

A Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi szerint a néha fárasztó forgatásokon nagyon jó volt a hangulat, ő pedig néha úgy érezte magát, mint a mesefilmekben az ordas farkas. „Voltak ugyanis hozzám képest szemtelenül fiatal jelentkezők – árulta el a zenész. – A fiúk zsűrizését és pontozását egyébként az első selejtezőtől kezdve Reginára bízzuk, ehhez ő jobban ért. Tomival inkább a lányok szexuális kisugárzását és külsejét ítéljük meg – és persze az sem baj, ha mindez nem üres fejet takar – tette hozzá Szabi.

A Szexi vagy nem negyedik évadját, tele izgalommal és feszültséggel, na meg sok szexi fiúval és lánnyal, augusztus 31-től láthatjátok a VIVA képernyőjén.