A szakításról szóló cikk a Blikk.hu-ról:

Egy ideje sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Tóth Gabi és barátja, Fekete Balázs között. Az énekesnő és az Anti Fitness Club dobosa már a Danubius Rádió három héttel ezelőtti partijára is külön érkezett, és a kötelező közös fotózáson kívül egy percet sem töltöttek egymás társaságában. Pár nappal később a kíváncsi kérdések hatására az énekesnő bevallotta, hogy valóban volt köztük egy kis mosolyszünet, de már kibékültek.

 

A Celeb vagyok, ments ki innen! után nagyon sok időt töltöttünk együtt, és sokat veszekedtünk, ezért döntöttünk úgy, hogy egy picit pihentetjük a kapcsolatunkat. De mostanra minden rendben van, minden tökéletes - állította Gabi egyik munkatársunknak alig két hete.



Az énekesnő környezetéből származó információk szerint azonban ez koránt sincs így. Gabi sokkal ingerlékenyebb lett, amióta hazajött az argentin dzsungelből. Egy neve elhallgatását kérő barát szerint egyre nehezebben kezelte, hogy ismét a figyelem középpontjában él. Valószínű ez volt az oka annak is, hogy a két fiatal sokat veszekedett, sokszor nyilvánosan is.



Valószínű, hogy az állandó kirohanásait, hangulatingadozásait és hisztijeit unta meg Balázs - tette hozzá informátorunk.



A múlt hét végén Gabi és Balázs egy budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén szólalkozott össze elég látványosan, s ez végül szakításhoz vezetett.



Egész este ültek egymással szemben, és szinte egymáshoz sem szóltak, aztán éjjel összevesztek -mesélte a szórakozóhely egyik vendége. A Valami Amerika 2. főcímdalát éneklő egykori megasztáros a keddi premier partira is egyedül érkezett, és a bemutató után már nem is titkolta, egyedül van.



Éljenek a szinglik! - kiáltotta hangosan, majd egy jó nagyon húzott az italából.



Az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs nem kívánt reagálni.

Feka és Gabi végleg vége?

Gabi és Balázs:VÉGE!!!
December 30-án,a Fókuszban bejelentették,
hogy többet nem akarnak egymástól semmit, és hogy örökre vége. 

filmszerep

AFC az Álom.Net-ben!

A népszerű zenekar tagjait hamarosan viszont láthatjuk a mozivásznon.

Tomi, Feka, Miki és Peti büszkén újságolták, nemsokára egy hazai filmben is feltűnnek, hiszen rövid szerepet kaptak az Álom.net című produkcióban.

Megtudtuk, a jelenet ahol feltűnnek a srácok, egy amerikai hangulatú bálban zajlik, ők pedig a báli zenekar posztját töltik be.

- Külön érdekesség, hogy saját magunkat, vagyis Anti Fitness Club zenekart alakítjuk

Így a srácok egy vadonatúj arcukat is megmutatják a rajongóknak sőt, az elmúlt hetek csendje után további híreket árultak el a Cool Tv stúdiójában.

Kiderült, már elkezdtek demózgatni, készíteni az új dalokat, bár egyelőre nincs tervbe véve a következő album, hiszen nemrég jelent meg az első nagylemezük. Maxi azonban várható, ráadásul - Tomi véleménye szerint - már időszerű lenne egy új klip is, ezért valószínűleg hamarosan a televízió képernyőjén is felbukkannak a fiatal zenészek.

Tomi bunyo

2010.08.16

Megverték Tomit :(

Molnár Tamást, az Anti Fitness Club énekesét hétfőn kiütötték egy budapesti szórakozóhelyen - írja a Bors. Az énekes szerint a szokatlan, kihívó külseje miatt verhették meg. "A másság mindenütt a világon indulatokat vált ki az emberekből. Nem a nemi hovatartozásomra gondolok, hiszen mindig is a lányokat szerettem, a külsőm miatt azonban naponta belém kötnek az utcán" - mondta a lapnak az énekes. Hozzátette, amíg nem volt ismert addig is belékötöttek, annyi az újdonság, hogy amióta befutottak az Anti Fitness Clubbal, a lapok megírják, ha valaki megtalálja magának. Molnár általában csak elszenvedője a veréseknek, mert utálja az erőszakot, de a most héftői esetkor egyik kötekedőjének kénytelen volt behúzni egyet. Ahogy mondta, ha nem védekezik rosszabbul járhatott volna, komolyabbak lennének a sérülései.

 

NE fordulj el!

2010.08.16